Skocz do zawartości

Gdzie słowo kluczowe?

takun

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Bardzo zależy mi na pozycjonowaniu pewnego słowa kluczowego na moim blogu, zastanawiam się czy zrobić na nim podstronkę:

mójblog.pl/słowo-kluczowe/ i po prostu ją linkować oddzielnie, czy zrobić subdomenę:

słowo-kluczowe.mójblog.pl i na nim postawić oddzielnego wordpressa i linkować do niego.

Problem w tym że przy rozwiązaniu subdomeny będę miał dwa oddzielne blogi i więcej roboty, a linkowanie chociaż do tej podstronki wzmocni całego bloga...

Moje pytanie to czy te pierwsze rozwiązanie czyli mójblog.pl/słowo-kluczowe/ może mieć taką samą "moc" dla google jak to słowo-kluczowe.mójblog.pl , bo wydaje mi się że postawienie na oddzielnej subdomenie wzmocni bardziej słowo kluczowe, lecz nie jestem pewny....

Nie ma sensu stawiać oddzielnego wordpressa, wybierz opcje 1, adres nie ma znaczenia dla google

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności