adremja Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 No właśnie, dlaczego? gry komputerowe - kup pan grę moja kopia:) - google do roboty katalog stron - musisz tam być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Bo to inteligentni ludzie są... Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Ja gawrisz I pochodzisz z matuszka rosija ;D Bo Michał założył to forum a on jest z USA i pochwalił sie swoim znajomym mówiącym po Polsku stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq- Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 i tak 3mac https://' target="_blank"> sq- Aero Plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireFox Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Polonię znajdziesz pewnie na wszystkich forach, tylko nie zawsze o tym wiadomo ... A czy na PiO jest ich szczególnie dużo? Zobaczymy ... Polonia, kolejno odlicz !! "Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym, Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym. (...) Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 chyba aż tak dużo to nie jest polonii, a że ludzie z forum sie rozjeżdzają po świecie to inna sprawa Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 to jest tu jakas polonia? pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Polonia Bytom i Polonia Warszawa Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegitaluk Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 jaja ja wol, tu nimo polaków Człuchów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kava Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Polonia na forum to zadna atrakcja; co innego jakby Miss Polonia tu byla La Palma tu żyję. Strony www, ilustracja to robię. Link Vault jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 kava napisał(a): Polonia na forum to zadna atrakcja; co innego jakby Miss Polonia tu byla 90544[/snapback] ... i pozycjonowała swoje ciało Taka rasa, polak się wszędzie wepcha :] Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adremja Opublikowano 9 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Wiesz ja po samych postach na forum naliczyłem ponad 5 osób. gry komputerowe - kup pan grę moja kopia:) - google do roboty katalog stron - musisz tam być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Max Pain Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Gamblin napisał(a): Wiesz ja po samych postach na forum naliczyłem ponad 5 osób. 90624[/snapback] A czy to dla Ciebie @Gamblin jakis problem? Moze zliczysz rowniez ilosc Kaszubow, Slazakow itd. na forum? Jastrzębia Góra - kwatery prywatne, mapa, zdjęcia, noclegi Twoje prawo jazdy - Irlandia Północna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adremja Opublikowano 9 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Nie jest to żaden problem tylko ludzka ciekawość. Na żadnych forum, nie spotkałem aż tylu Polaków, nie mieszkających w Polsce (właściwie to żadnego ) gry komputerowe - kup pan grę moja kopia:) - google do roboty katalog stron - musisz tam być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 BTW a kave zaliczasz juz do polonii czy jeszcze nie ? jak tak to bedzie parę osób więcej... Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.