Skocz do zawartości

Amnestia ? na filtr

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

Przedwczoraj zaobserwowałem na dwóch swoich stronach amnestie - po jakiś dwóch latach zdjęło filterki i z PR0 zrobiło na nich PR1. W filtrze wszystkie frazy oscylowały na 50 pozycji i dalej, a teraz jak ręką odjął - nagle wskoczyły na wysokie pozycje.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

pogratulować

chyba wytrwałości :) .

Ponieważ na początku czerwca taka sama sytuacja spotkała też jedną moją stronkę, wygląda na to, że ten filtr 50 pozycji miał konkretny czas działania - 2 lata

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Coś zrobiłeś w ostatnim czasie?

Dodawałeś nowe linki, jakie?

Zdejmowałeś linki, jakie?

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Coś zrobiłeś w ostatnim czasie?

Nie, nie, nic nie robiłem teraz. Jak złapały filtra odczyściłem je trochę z tego co potencjalnie mogło szkodzić i czekałem.

M

rany, 2 lata

konkretny filtr

ja też mam filtr -50 na dwóch domenach i nie mogę się doczekać stycznia 2011 :)...miną 2 lata i może Google odpuści :)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

• 4 tygodnie później...

2 Lata to nic :D tyle średnio się siedzi w fitlrach :) 3ba cierpliwosci i testów żeby wiedzieć jak wyjsc wczesniej

nie mniej gratki :)

BTW: własnie oczyszczam 2 stronki klientów -- obadamy co wyjdzie :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

a nie lepiej zrobić 301 ? 2 lata to kawał czasu ;/

nie :) zalezy do czego ci jest potrzebny serwis :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności