Skocz do zawartości

Wakacje 2010

virus4

Rekomendowane odpowiedzi

a ja co tydzień jestem na Wolinie ;)

pogoda w lipcu wzorcowa

w Międzywodziu plaża cudowna,

a w poniedziałek uciekam na rowerowe jazdy po górach Europy: Alpy Szwajcarskie i Austriackie.

Karkonosze były w czerwcu

ogólnie wakacje upływają pozytywnie

:)

dymna.jpg

1.07-20.07 jezioro łańskie i ogólnie Warmia (w miedzyczasie np. Grunwald),

30.07 - 1.08 Woodstock (głównie na spotkania w ASP bo koncerty raczej słabe w tym roku).

Wybieram się jeszcze do Warszawy na 3 dni: szybkie zwiedzanie i impreza o nazwie "Męskie Granie".

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

Harvi 50zł doba, domek 8 osobowym ogólnie całkiem przyzwoicie. Jeśli chodzi o gastronomię to też nie było źle, 20zł i masz porządny obiad. Skutery tragedia, 100zł za 10min dla mnie było totalną porażką. Średnio jestem zadowolony z wyjazdu, za rok raczej wybiorę Chorwację albo Bułgarię ;)

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Ja szukuje sie na krótki wyjazd z 3-4 noclegami, także zagranica raczej odpada.

Skutery faktycznie drogie..

No nic, zobaczę jeszcze. Ewentualnie wybierze się sprawdzoną Ustkę, czy Mielno :)

A był ktoś może na dłużej w Świnoujściu?

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

zaraz poz sesji wybrałem się w góry do Karpacza. Później z racji iż jestem kinomaniakiem obowiązkowy był festiwal era nowe horyzonty. Ponadto planowałem jeszcze dziką wyprawę na Ukrainę, ale niestety przyjaciel, z którym miałem jechać miał wypadek (na szczęście nie był zbyt groźny) i teraz musi chodzić na rehabilitacje. Mam w planach pod koniec sierpnia jeszcze jeden wypad w góry (nie wiem jeszcze gdzie) a poza tym jeśli się uda zabiorę namiot, wędkę i trochę prowiantu, by na kilka dni pojechać na ryby :good:

koon 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności