Skocz do zawartości

Katalog katalogów - lista katalogów

INOMan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dobrze, że się podoba.

Jako, że sam z tego narzędzia korzystam do katalogowania to sukcesywnie będę je rozbudowywać. W tej chwili usuniętych jest kilka pomniejszych bugów i dodane pewne funkcjonalności widoczne dla tych którzy korzystają z konta.

Następny krok to wprowadzenie także listy blogów i presell pages, oraz automatyczne sprawdzanie np. co miesiąc, czy dana strona (katalog/blog/etc.) nadal istnieje oraz analiza treści w sensie czy np. katalog nagle nie stał się całkiem inną stroną + inne pomysły na które nie wiem czy starczy czasu :good:

Pojawił się synonimizer i kilka mniejszych ulepszeń.

Dla wygody synonimizer pojawia się w kilku miejscach - np. jeżeli po zalogowaniu wybierzemy stronę do dodawania, to z boku pojawia się pole na opis który wprowadziliśmy przy dodawaniu strony a niżej przycisk "synonimizuj".

Kiedy klikniemy w "synonimizuj", niżej, przez Ajax załaduje się skonwertowany tekst do skopiowania. Synonimizer pojawia się także w formularzu edycji strony.

Składnia synonimizera tradycyjna, więcej info na https://topkatalogi.pl/synonimizer.php

hej, nie widze opcji zglos/raport/zmien, ale np

https://topkatalogi.pl/katalog.php?id=109

to nie jest ogolny katalog, ale katalog firm. wprowadza w blad, wiec prosze zmien.

o widze ze sporo moich katalogow jest.... mozna jakos zmienic, np dodac opis?

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Dzięki za informacje Pandha.

Zmieniłem dane katalogu counas.pl.

Na tą chwilę nie ma formularza zgłoszenia zmian, pojawi się powiedzmy do tygodnia. Jeżeli zależy Ci na szybszej zmianie opisów, możesz je wysłać na PW lub adres podany na stronie kontakt.

Być może razem z tym pojawi się aktualizacja synonimizera: w sensie, że będzie można robić zagnieżdżone teksty, np.:

George miał {fasolę lub {bób|marchewkę|guza}|ochotę na {sen|{owoce z{cukrem|wódką}|rozrywkę}|złamaną rękę} - i co z tego ?

Aktualizacja:

- Zmieniony wygląd filtrowania na wygodniejszy ("radio-buttony" zamiast list rozwijanych)

- Usunięte kryterium "wymagany link zwrotny ?" (takich katalogów jest bardzo mało)

- Na stronie danego katalogu, można zgłaszać aktualizacje katalogu lub fakt, że np. zniknął

- Synonimizer zaktualizowany o nowe funkcje

Okey, tylko ja muszę gdzieś "upchać" funkcjonalności które są na mojej liście katalogów a których nie ma na liście Mar-a. Mam tu na myśli np. filtrowanie oraz funkcje dostępne i widoczne po zalogowaniu - takie jak wybór strony do dodawania do katalogów.

Swoją listę zrobiłem dlatego, że nie znalazłem listy gdzie mógłbym np. wybrać katalogi w których można umieszczać linki w opisie strony, i które mają PR co najmniej 2, etc.

Jak byś mógł to napisz co konkretnie Ci przeszkadza w tej liście.

Sprawdź sobie jak robią sklepy, które mają dużo opcji filtrowania ;)

Można to zrobić w wygodnym schludnym pasku poziomym(najwyżej dwupiętrowym), rozwijane opcje, zamiast radio... Można także zrobić mały panelik po prawej, podobny jak tutaj na forum ;)

Ogólnie dużo bardziej z głową można to rozstawić i będzie bardziej użytkowe - bo przechodzeniu na drugą stronę paginacji musze przewijać stronę, żeby zobaczyć listę, bo widzę tylko filtrację, którą notabene już ustawiłem ;)

To takie tylko kilka spraw, bo jeszcze jest kilka mniej denerwujących rzeczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności