Skocz do zawartości

Katalog katalogów - lista katalogów

INOMan

Rekomendowane odpowiedzi

cóż... https://topkatalogi.pl/index.php?s=&rk=...p;src=&srd=

i jest mój katalog: katalogwww24.pl i jest wpis za opłatą... a to nie prawda przecież

a i prosiłbym dodać jeszcze: katalogdarmowy.pl również na arfooo jest

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kaiba - jest dobrze. Katalog "katalogwww24.pl" ma opcje wpisu darmowego + ma możliwość wyróżnienia za link zwrotny.

Dlatego "Opcja płatnego wpisu / wyróżnienia ?" jest ustawione na TAK. W niektórych katalogach wyróżnia się za dodatkową opłatą w innych za pieniądze, ta opcja dotyczy wyróżniania.

Może trochę niefortunnie to opisałem więc zmienię później "Opcja płatnego wpisu / wyróżnienia ?" na "Możliwość wyróżnienia".

• 1 rok później...

abinthenet - dzięki za odzew, jeżeli mogę prosić to w momencie jak się na coś takiego natkniesz skorzystaj z opcji "aktualizuj/zgłoś zmianę" - jest dostępna po kliknięciu w nazwę katalogu powyżej URL, np.: https://topkatalogi.pl/katalog.php?id=619

Ze swojej strony chcę napisać, że strasznie mierzi mnie fakt, że nie mam czasu się tym spisem zająć i przejść z fazy "beta" w jakiej jest do "produkcyjnej" - i będzie tak jeszcze minimum przez pół roku :/.

Zapisałem sobie już parę pomysłów, łącznie z tym, żeby zmianę katalogu darmowego w płatny wykrywać automatycznie.

Oczywiście to nie będzie zawsze w 100% działać, ale powinno być mniej takich sytuacji, więc na razie proszę o zgłaszanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności