Skocz do zawartości

Szybkość pojawienia się wpisu u wujka Google

melodiawsieci.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie. Z tego co doczytałem to niby jest to losowe, oczywiście czym mocniejszy katalog tym wpis jest szybciej w indeksie itp.

No ale ja założyłem ten temat na przykładzie mojego katalogu, który super pałer nie jest, ale chyba wstydzić się za niego nie muszę, a czasami wpis pojawia się po kilku minutach, a czasami nie ma go nawet po kilku dniach. Jeśli chodzi o wysłanie ping-a to wydaje mi się, że za dużo on nie daje.

Czy jest na to jakiś złoty środek, a jeśli tak, to jaki?

Będę wdzięczny za podpowiedzi i chyba nie tylko ja...

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

Zgadza się, ale czy to wszystko aż tak szybko zadziała?

Dziś zaakceptowałem wpisy, pospacerowałem do spożywczaka po piwo, a po powrocie były już one w google. Ja byłem zadowolony i dodający wpis na pewno też. No ale wcześniej dodane wpisy nadal nie załapały się, a z tego co się orientuję to właściciele tych stron wiedzą jak należy je promować.

Może i jest to loteria, ale może podzieli się ktoś z doświadczeniem?

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

O czym wy w ogóle rozmawiacie i czym różni się katalog dla google od jakiejś innej strony np. z artykułami czy od dowolnego forum?

Każda strona nie zależnie od tego czy jest to strona z newsami, czy to jest forum, czy to jest katalog jeśli jest dobrze zrobiona, podlinkowana i przede wszystkim zadbana od strony kontentu musi natychmiast po wysłaniu pinga indeksować wpis i zostawić go już forever. Jeśli tak nie jest to znaczy , że dla wujka G jest to g... nie strona.

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

qbexus, a co powiesz o tym forum? Tutaj jest nie mniej linków wych niż w największych katalogach. Katalog to po prostu zwykła strona www i tak też powinien się zachowywać czyli zostawiać wpisy forever. Jeśli nie, to znaczy że jest to strona kompletnie bezwartościowa dla google.

Sam powiedz po co wpisywać się do katalogu skoro jego wpisy znikają z google?

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

Sam powiedz po co wpisywać się do katalogu skoro jego wpisy znikają z google?

Trzeba je dobrze podlinkowywać i wtedy tak szybko nie znikają.

Jak masz serwis z site=5 to zapewne nie ma co się na niej wyindeksowywać, ale przy 'trochę' wyższym site to mniej istotne podstrony spadają czy chcesz czy nie chcesz.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności