Skocz do zawartości

[sprzedam] Okazja! Twój link na wysokiej stronie w Google z PR=2! Tanio, sprawdzone!

Lvcas

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do zaoferowania link w serwisie https://darmowenagrody.za.pl.

Pomimo tego, że strona stoi na darmowym hostingu, jest WSPANIALE wypozycjonowana w wielu wyszukiwarkach korzystających z silnika Google i innych.

Do zaoferowania mam Państwu jeden link na 31 dni za 3 zł . Istnieje także możliwość zakupu 1 linku na 62 dni bądź 93 dni - w tym celu należy mnie poinformować na e-mail jaką opcję Państwo wybieracie.

Jest także możliwość kupna dwóch, trzech linków na określoną liczbę dni. W tym celu także należy mnie poinformować i wpłacić odpowiednią kwotę.

Państwa strona pojawi się w zakładce: "Linki" po lewej stronie serwisu. Zakładka ta jest na każdej podstronie serwisu, także państwa link będzie wyświetlany ZAWSZE po wejściu na stronę i przejściu w każdą podstronę. Niektóre linki już się pojawiły, także użytkownicy są zadowoleni :-)

Warto też dodać, że STRONA POSIADA ZAINDEKSOWANE W GOOGLE WSZYSTKIE PODSTRONY !! Dzięki temu państwa strona jest reklamowana i pozycjonowana ze zwiększoną siłą!! (można to sprawdzić wpisując w Google frazę: site:darmowenagrody.za.pl )

Strona znajduje się w większości katalogach o Page Ranku wynoszącym co najmniej 1, dlatego osiąga tak wysokie pozycje w Google, a dokładną listę przedstawiam poniżej:

Dla frazy:

1. "darmowe nagrody" - strona znajduje się na 5 pozycji !!

2. "darmowe nagrody do wygrania" - jest wyświetlana na 1 miejscu wykrzyknik.gif

3. "zbiór konkursów" - także 1 miejsce wykrzyknik.gif

4. "cenne nagrody" - 6 pozycja !

5. "wygraj nagrody za darmo" - 3 miejsce!!

6. "za.pl" - 11 miejsce!!

7. "cenne nagrody za darmo" - 2 miejsce!!

i wiele innych, które przedstawiam w tabeli poniżej.

Dzięki tak wysokim wynikom strona posiada masę wejść z przeglądarek, co przedstawia poniższe zdjęcie.

https://www.bankfotek.pl/image/712307.jpeg

UWAGA!! Nie zamieszczam linków do stron erotycznych, warezowych oraz łamiących polskie prawo! Jeśli nie jesteś pewien, czy Twoja strona zostanie zaakceptowana - napisz do mnie na maila.

Dlaczego właśnie ja ?

* Pewna reklama! Strona będzie indeksowana przez Google już następnego dnia po dodaniu!

* Korzystna cena! Za tak niską cenę zyskujesz pewną reklamę oraz wyższy page rank Twojej strony!!

* Jestem doświadczonym webmasterem, tworzę wiele serwisów, aktualnie pracuję nad dwoma pozostałymi.

* Zwiększona siła pozycjonowania! Tylko u mnie Twój link pojawia się na wszystkich zaindeksowanych podstronach!!

* Tylko ja oferuję link na 31 dni !! Twój link na mojej stronie znacznie zwiększy Twoją pozycję!!

* Jak możecie zobaczyć, dział "Linki" jest częściowo zajęty, więc ludzie kupują na moich aukcjach i są BARDZO ZADOWOLENI!!!

Tak kształtowały się kupna na mojej poprzedniej aukcji:

https://www.bankfotek.pl/image/712766.jpeg

Istnieje możliwość dokonania transakcji na allegro. Po uzgodnieniu formalności na e-mail dostaniecie Państwo numer konta, aby dokonać przelewu.

Kontakt:

lvcas@onet.eu

GG: 4555616

Dołącz już teraz! Po godzinach, możesz sprawdzić kiedy wyniki matur 2012 i być tym samym świetnie poinformowanym :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności