Skocz do zawartości

Co zrobić z wolną domeną?

Elegant

Rekomendowane odpowiedzi

Mam kilka domen raczej nieużywanych, pewnie niektórych nie będę nawet odnawiał, część tak.

Czy mogę je jakoś wykorzystać do pozycjonowania, zbierania punktów w SWL lub zarabiania pieniędzy, tak żeby zwróciły mi się koszty rejestracji albo był miły efekt w postaci linków?

Mogę oczywiście postawić zaplecze albo autozaplecze itp. ale nie o to mi chodzi.

Chcę czegoś takiego, żeby bez większego wysiłku na tym zarobić tzn. żeby podpiąć domenę do jakiegoś programu, SWL czy coś podobnego i żeby treść na tej domenie tworzyła się sama a ja zyskałbym albo linki, albo punkty albo jakieś drobne pieniądze. Parkowanie domen odpada, bo domeny nie są za ciekawe i to już wolę z nimi zrobić coś innego.

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Mogę oczywiście postawić zaplecze albo autozaplecze itp. ale nie o to mi chodzi.
Chcę czegoś takiego, żeby bez większego wysiłku na tym zarobić tzn. żeby podpiąć domenę do jakiegoś programu, SWL czy coś podobnego i żeby treść na tej domenie tworzyła się sama a ja zyskałbym albo linki, albo punkty albo jakieś drobne pieniądze...

Sam nie wiesz czego chcesz...

Możesz podiąć domeny do SD, tam po wgraniu plików na serwer "samo" się robi...

Możesz też pobrać skrypty z eweba i też "samo" się będzie robić...

Sa tez i inne systemy, gdzie "samo" się robi...

A potem albo będziesz mał jakies z tego punkty, albo "samo" bana sie dorobisz...

Bez wysiłku zarobić, startuj w wyborach do sejmu, tam się "samo" zarabia :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności