Skocz do zawartości

Usunięcie "reklamy google"

slawekwch

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, może mi ktoś powiedzieć w jaki sposób, np na gumtree:

https://wroclaw.gumtree.pl/f-Sprzedam-W0QQCatIdZ4

są zamieszczone reklamy, że nie widać tam napisu "reklamy google" w dolnym rogu?

Drugie pytanie dotyczy kolorów, rozumiem, że tworząc reklamę, mamy do wyboru jedynie kolory proponowane przez google, czyli bardziej trzeba stronę dopasowywać pod reklamy, niż reklamy pod stronę?

Trzecie pytanie tak przy okazji, jak myślicie, gdzie mógłbym lepiej umieścić reklamy, żeby to ładniej wyglądało, nie było takie natarczywe, ale skuteczne?

wolnifarmerzy.com.pl

Dodam tylko, że do tej pory głównie stosowałem reklamy typu poziomy pasek text/obraz, jednak po zamienia ich na te brzydkie kwadraty, CTR wzrósł mniej więcej o 1% i raczej przy nich pozostanę.

Ostatnie nie pasujące do działu, ale może ktoś odpowie, reklamy wrzucam w div'a, żeby były oblane tekstem, niestety powoduje to błędy i strona nie przechodzi walidacji, a nie wiem jak to naprawić, ktoś mógłby zerknąć?

Pozdrawiam.

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Witam, może mi ktoś powiedzieć w jaki sposób, np na gumtree:

https://wroclaw.gumtree.pl/f-Sprzedam-W0QQCatIdZ4

są zamieszczone reklamy, że nie widać tam napisu "reklamy google" w dolnym rogu?

Ja bym obstawiał, że mają konto premium.

Drugie pytanie dotyczy kolorów, rozumiem, że tworząc reklamę, mamy do wyboru jedynie kolory proponowane przez google, czyli bardziej trzeba stronę dopasowywać pod reklamy, niż reklamy pod stronę?

Przecież można dowolnie zmieniać kolory reklam.

Klik - najlepszy Program Partnerski na ruch warezowy.

Klik - profesjonalne teksty na precle, zaplecza, synonimy i inne.

.

Ostatnie nie pasujące do działu, ale może ktoś odpowie, reklamy wrzucam w div'a, żeby były oblane tekstem, niestety powoduje to błędy i strona nie przechodzi walidacji, a nie wiem jak to naprawić, ktoś mógłby zerknąć?

Nie widzę problemów z validacją jeśli chodzi o tego diva.

Problem chyba w tym że zapomniałeś któregoś zamknąć, policz wszystkie otwierające div'y i zamykające.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności