Skocz do zawartości

google źle wyświetla linki - bląd 404

maciejj

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

mam taką stronę 4mod.pl

strona kiedyś była na WordPressie, a teraz zmieniłem na joomle. ale nie w tym rzecz do końca. Otóż to Google źle mi wyświetla linki- zamiast wyświetlić stronę to wyświetla błąd 404

Cześć linków jest jeszcze ze starego WP, ale niektóre są juz z joomli i nie działają poprawnie - 404. nie dzieje się tak ze wszystkimi linkami, ale z częścią.Ktoś sie domyśla dlaczego tak jest? czy po prostu do tego trzeba więcej czasu?

Korzystasz z virtuemarta i modułu sh404sef? Mam taki sam problem. Ostatnio już jest mniej dokuczliwy, ale nadal czasami się pojawia.

Tu nie chodzi o to, że linki są błędne, czy nie istnieją. One istnieją i działają, ale pod warunkiem, że najpierw wejdę na stronę główną, dalej w kategorię, podkategorię i tak aż do docelowego przedmiotu - wtedy wszystko działa... ale jeśli w tym momencie skopiuje link i prześlę go komuś np. na gg, czy mailem i ktoś w to kliknie, to najczęściej ta osoba zobaczy błąd 404...

Ma to fatalny wpływ na pozycjonowanie, bo google za pierwszym razem odwiedza sobie kolejne strony i może się dostać do produktów, a już później, gdy chce odświeżyć stronę danego produktu widzi błąd 404, bo nie przechodzi przez kolejne kategorie, tylko wchodzi na stronę produktu bezpośrednio...

Potrzebujesz nietypowy pendrive? Tylko teraz pendrive 8GB od Bone w tak dobrej cenie. Zapraszamy.

Kosmetyka aut - auto detailing Łódź

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności