Skocz do zawartości

backlinks w webmaster tools

szyszy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam pytanie w WT w linkach do strony stoi napisane: "Ta tabela zawiera przykładową listę 541 stron zewnętrznych zawierających linki do https://www.terminale-platnicze.pl/.

Łączna liczba linków: 13 691."

pokazuje tylko 541 linków, gdzie mogę sprawdzić tę resztę? Chciałbym podlinkowac wartościowe wpisy bo większość z nich to niestety przykre doświadczenie z swl gdzie 99 procent wszystkich stron to totalny spam. Może jakis program do BL?

no to skąd te 13 tys linków? Poza tym szukam wartościowych wpisów w tych linkach i nie ma, a kiedyś zdajei się że były, mam na mysli moje własne wpisy do precelków i katalogów, kilkanaście adresów zapisałem sobie i są zindeksowane w google a w BL ich nie ma ;( chociażby

site:katalog.gazeta.pl/biznes,i,ekonomia/terminale,do,kart,platniczych,s,8451/

więc jak skutecznie je sprawdzać?

Linki do Twojej witryny - Google napisał(a):
Możesz przeprowadzić wyszukiwanie w Google przy użyciu operatora ,,link:", aby uzyskać próbkę linków do dowolnej witryny. Na przykład zapytanie [link:www.google.com] spowoduje wyświetlenie listy stron internetowych zawierających linki kierujące do strony głównej Google. Między operatorem link: a adresem URL strony internetowej nie może być spacji.

Aby zobaczyć dużo większą próbkę linków do dowolnej zweryfikowanej witryny w Narzędziach dla webmasterów:

1. Na stronie głównej Narzędzi dla webmasterów kliknij żądaną witrynę.

2. W obszarze Twoja witryna w sieci kliknij opcję Linki do Twojej witryny.

... źródło

Tego ile dokładnie Google przemieliło linków niestety się nie dowiesz ;) Można sprawdzać dostępnymi metodami i jednocześnie należy zdawać sobie sprawę z tego, że wyniki mogą się znacząco różnić od prawdy ;)

Pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności