Skocz do zawartości

[wp] description

b79

Rekomendowane odpowiedzi

czesc, postanowiłem potestowac wp i mam jedno pytanko.

standardowo wp ustawia jakis tam meta description - nie wiem czy automatycznie czy tez gdzies to sie ustawia na stałe - ale chciałbym go wyłączyć całkowicie, bo zainstalowałem wtyczke all seo i teraz mam dwa description ;)

prosze o info gdzie to moge wylaczyc.

SFM Filtry - wysokiej jakości filtry powietrza do systemów wentylacji i klimatyzacji.

W naszym sklepie internetowym filtry powietrza do wentylacji kupisz szybko, tanio i bezpiecznie.

centrale telefoniczne Siemens, Panasonic, Slican

Zerknąłem na swoje blogi i używając seoquake podglądnołem Density i stwierdzam, że moje wp nie wyświetlają meta-descritpion, oglądałem też strony innych wordpressów mające dużą popularność i staż, ale nie znalazłem w nich tego znacznika.

W dokumentacji wp jest mowa o description. Jest tam napisane, że jest to treść, która przy świeżym wp ma treść "Kolejny blog na word presie."

Jednakże ta treść jest na stronie wyświetlana nie jako zancznik meta, ale jako klasa, oto przykład jak to jest u mnie:

<div class="description">Witamy na blogu firmy Z10 Informatyka i Reklama</div>

Czy twoja wtyczka działa poprawnie? Spróbuj bez niej, czy będziesz widział meta description?

Zapach Ciasta - zamiast tysięcy bezdusznych przepisów, pyszne receptury, każda przetestowana przez właścicielkę serwisu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności