Skocz do zawartości

nowy SEOkatalog katalog-24.pl

mi_tio

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Przedstawiam mój kolejny katalog na skrypcie Generała.

katalog-24.pl

Dzisiaj zakończyły się prace nad kodowaniem katalogu do nowej grafiki.

Katalog powoli zaczyna być linkowany więc się nie martwcie.

Mile widziane uwagi odnośnie katalogu. Jeśli napotkacie jakieś błędy to dajcie znać.

Katalog póki co będzie bezpłatny.

Na początek kilka wpisów premium:

kat24_20

kat24_19

kat24_18

kat24_17

kat24_16

kat24_15

kat24_14

kat24_13

kat24_12

kat24_11

kat24_10

kat24_09

kat24_08

kat24_07

kat24_06

kat24_05

kat24_01

kat24_02

kat24_03

kat24_04

czekam na uwagi

polecam dobre artykuły | dobry precel czeka na Twój wpis

I po kodach (3 moje) - dzięki!

Best Body w takich wypadkach ja robię tak, że proponuję kategorię, a potem dodaje stronę (jeśli jestem zalogowany to mogę do niej dodać, chociaż nie jest jeszcze zaakceptowana). W ten sposób dodałem do tego katalogu stronki do "Rośliny ogrodowe" - jeszcze nie zaakceptowanej potkategorii w "Flora i fauna".

Dziwne, ale jedna ze stron, którą dodałem do katalogu po kliknięciu pokazuje "Nie odnaleziono serwera", a gdy wpiszę adres ręcznie to się normalnie wyświetla... W czym może być problem? To adres wpisu: https://www.katalog-24.pl/dom-i-ogrod/o-szk...h-roslin-s,112/

Moderowany katalog stron ogrodniczych - Zapraszam do wpisów branżowych stron (na moderację trzeba się sporo naczekać ale warto)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności