Skocz do zawartości

ADRESUJ.COM ?

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

widzisz lamusie: firma netart, jeden z liderów rynku w Polsce, a do niedawna jej domena nazwa.pl była zarejestrowana na osobę prywatną.

nie pisałem o dnsach tylko o tym kto jest właścicielem domeny, a poza tym jak zmienię dnsy szybki-serwer.pl na nazwe to co ?

będę oszustem ? może i nie będzie to "dobrze" wyglądało ale kto mi zabroni ?

zmien na ich dnsy i wtedy na ich kontach hostingowych a nie na shh np zrob przezutke na swoje serwy heehehe i jak to zrobisz?

widzisz lamusie: firma netart, jeden z liderów rynku w Polsce, a do niedawna jej domena nazwa.pl była zarejestrowana na osobę prywatną.

nie pisałem o dnsach tylko o tym kto jest właścicielem domeny, a poza tym jak zmienię dnsy szybki-serwer.pl na nazwe to co ?

będę oszustem ? może i nie będzie to "dobrze" wyglądało ale kto mi zabroni ?

zmien na ich dnsy i wtedy na ich kontach hostingowych a nie na shh np zrob przezutke na swoje serwy heehehe i jak to zrobisz?

powiem ci ze sam kiedys chcialem sie zdecydowac na twoj serw ale kijowa cena co do transferu i lepiej mi sie oplaca az. nazwa lub twojhost.pl choc ten twoj host tez niby mala firma

shahahahahahahahah

teraz mnie położyłeś na łopatki :D

mogę się założyć, ze na temat hostingu(i pewnie czego kolwiek) to on wie więcej, o wiele więcej

nie cukruj bo i tak ci nie da +100% na twoim koncie

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nie wpadłeś na to że strona firmowa może być na serwerze w netart a strony klientów na serwerach np. kolokowanych w jakimś innym data center ?powtażam: to żaden wyznacznik a się do tego przyczepiłeś i wnet byś na policję biegł przestępstwo zgłaszać

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

nie wpadłeś na to że strona firmowa może być na serwerze w netart a strony klientów na serwerach np. kolokowanych w jakimś innym data center ?powtażam: to żaden wyznacznik a się do tego przyczepiłeś i wnet byś na policję biegł przestępstwo zgłaszać

Przestępstew jest się uważać za firmę hostingową! To ewentualnie zwykły diler kont,

jeżeli nie ma firmy to robi to nielegalnie, ale zrozum że wyznacznikiem nie jest to na kogo jest domena zarejestrowana czy jakie są jej dns-y.

cały czas ci to próbuję uświadomić

PS jesteśmy na forum gdzie chyba każdy z użytkowników ma przynajmniej kilka kont www, wielu z nich ma też u mnie,

więc raczej tutaj nikomu tłumaczyć nie musisz na ile wystarcza konto z 1GB czy 25GB transferu miesięcznie :)

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

co za lamer masakra

Człowieku trochę pokory.

Twoja rozmowa z pracownikiem Netart przeszła samego Ciebie.. Jak mogą zakładać konta na ich serwerze mając jednocześnie Cpanel w ofercie ?

Cytat z ich strony:

"Wszystkie usługi hostingowe portalu ADRESUJ.COM świadczymy w oparciu o nowoczesne serwery w Data Center zlokalizowanym w Chicago, na terytorium USA".

Z pewnego źródła wiem, że nie jest to krzak, zgodnie z tym co piszą na stronie prowadzą częstą obsługę medialną różnego rodzaju regat w Gdyni.

Czy warto kupować takie hostingi? Jasne że warto choćby dla zabawy. Kiedyś kupiłem hosting za 5 zł i był tak skonfigurowany, że można było na nim postawić dosłownie wszystko więc stawiałem na nim skrypty, które chodziły 24 na dobę - co prawda po 3 miesiącach przestał działać i administrator powiedział - to wyłącznie wasza wina i miał rację ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności