Skocz do zawartości

Brak linków przychodzących

proveve

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Bardzo proszę o radę kogoś bardziej doświadczonego w pozycjonowaniu...

Mam zainstalowany program SeoQuake, do śledzenia wyników strony, jednak od jakiegoś czasu zauważyłem iż kompletnie zamarła ilość linków przychodzących. Jest to o tyle dziwne że sprawa dotyczy trzech stron które promuję, a dwie z nich są praktycznie na początku drogi pozycjonowania. Ilość linków się nawet nie zwiększa po dodaniu tych stron do największych katalogów czy precli...kompletna stagnacja!.

Pytanie więc czy taka sytuacja komuś z Was się zdarzyła???, czy może to być wynik jakiś zmian w sposobie zliczania linków np. przez YAHOO site explorer. Jest to o tyle dziwne że zasadniczo przy działaniach na nowej stronie wyniki w postaci większej ilości linków można zobaczyć dość szybko...a u mnie mimo dość dużej ilości wpisów i publikacji, liczba linków staneła w miejscu :)

dokładnie yahoo podaje tyle samo co seoqueak, czyli 36 linków i to od jakiegoś miesiąca...

problem w tym że przez ostatnie parę tygodni dodałem tych linków z 70 i to z górnej półki bo strona jest nowa więc kataloguje np. w onet.pl interia.pl itd. a ilość linków jest ciągle ta sama w specyfikacji, mimo że dostaje potwierdzenia i adresy zalinkowań z innych stron gdzie się dodałem :)... co mogę z tym zrobić???

No właśnie!, stąd było moje pytanie...:), bo nie wiem na ile mogę mieć na to wpływ...

Jeżeli to jakieś zmiany u nich w indeksowaniu to trudno, ale jeśli to jakieś moje błędy... to gorzej ;).

Nawet się zastanawiam czy nie ma na to wpływ dodawanie linków z www, podczas gdy moje strony ostatnio po wpisaniu adresu domeny usuwają przedrostek www.

czy to może mieć jakiekolwiek znaczenie???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności