NetBusters Group Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Byle gdzie byle kiedy byle wiedza przekazana byla warta tej kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Kwiecień Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikey Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 @it_management Czy w szkoleniu poruszałeś lub zamierzasz poruszać sposób zdobywania niskobudżetowych pracowników z krajów rozwijających się? Jako element pozycjonowania oczywiście. Samo szkolenie może być ale mnie by to bardziej interesowało. Te pokemony stażyści to nawet opisu do katalogu nie potrafią po angielsku napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 czesto po polsku tez nie Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 widzę, że temat odżył, a szkolenie dopiero ma być w kwietniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Bikey napisał(a): @it_managementSamo szkolenie może być ale mnie by to bardziej interesowało. Te pokemony stażyści to nawet opisu do katalogu nie potrafią po angielsku napisać. to nie będzie szkolenie z zasad optymalizacji portfela budżetowego (capex/opex) a raczej spojrzenie na zasady kreowania biznesu w internecie od strony klienta (jego podejście) i przejście do pozycjonowania, narzędziownia (jak wybrać, czym przyłożyć), przykłady na żywym (i martwym hehe) organizmie... i parę innych rzeczy połączonych z ... [niespodzianka !!!] Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andarex Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 salab napisał(a): A może zamiast dużego miasta jakiś ośrodek rekreacyjny? Można by w wiosenny weekend połączyć przyjemne z pożytecznym Np. Jaworze na slasku obok Bielska-Białej (Hotel Jawor) Polsat Cieszyn Telewizory Cieszyn Sklep Internetowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszI Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Proponuje Łężczki 60km od Poznania. Warunki 1klasa. Basenik, Sauna wszystko jest Byłem ostatnio tam i wiem jak jest https://www.eholiday.pl/noclegi-kl1060.html A przypomnijcie mi jakie były ostatnio Koszta szkolenia ? Trenuj według planów treningowych https://fitmade.pl/plany-treningowe/ - od FITMADE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Warszawa - taka była umowa - warszawianka.pl Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.