Skocz do zawartości

Szkolenie black hat seo

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 308
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
erotiksite: takiej wiedzy się nie przekazuje innym, tylko się na niej zarabia. To nie jest zakład fryzjerski, gdzie zadowolony klient będzie napędzał innych klientów.

Tak się robi biznes :) liczysz że ktoś zapłaci za szkolenie np. 5-7k zł ot tak za szkolenie bez żadnej opinii ? tutaj dodatkowo dochodzi jeden znaczący problem który można zaobserwować na tym forum, wiele osób nie wyraża się pochlebnie na temat autora wątku jak i wątpi w jego umiejętności jako osoby prowadzącej.

Wątpię w to aby po jednym szkoleniu przeprowadzonym po kosztach, autor wątku poszedł z torbami ;), ba może to przynieść spore korzyści z pozytywnych opinii na temat prowadzenia szkolenia, czy prowadzący zna się na robocie, czy potrafi te wiedzę przekazać, czy poruszane tematy są wartościowe a nie jest to wyłącznie omówienie materiałów dostępnych w internecie itd.

Tak się wyrabia markę, zadowolony uczestnik poleci szkolenie swojemu znajomemu i tak dalej ... wtedy wystarczy założyć wątek na forum o szkoleniu z datą jego rozpoczęcia aby zapełnić całą sale, bez niepotrzebnych tłumaczeń, utarczek czy ma wiedzę czy nie itd.

erotiksite - wiekszosc opini negatywnych powiazana jest z osobami dosc silnie zwiazanymi z xanem lub grupa osob ktore np o xrumerze nie maja zielonego pojecia i pisza takie bzdury ze glowa boli.

Przykladowy mit powtarzany : xrumer postuje byle gdzie

Xrumer postuje tam gdzie mu kazemy.

Nie zamierzam zawodowo zajmowac sie szkoleniami, szkolenie odbedzie sie tylko jeden raz i jest raczej uklonem w strone osob ktore prosily o to przez tel czy tez mailowo.

Nie zamierzam zawodowo zajmowac sie szkoleniami, szkolenie odbedzie sie tylko jeden raz i jest raczej uklonem w strone osob ktore prosily o to przez tel czy tez mailowo.

Nie wypowiadałem się wcześniej ale teraz nie wytrzymałem. IT: Wydaje mi się, że jesteś profesjonalistą w tym co robisz, ale nie można robić szkoleń Tylko dlatego, że ktoś Ciebie o to poprosił. !!

Edit.

Teraz czas na wypowiedzenie się osób, które myślą, że .....

Zacznijmy kolejną dyskusję :)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Ej Panowie skończcie pierniczyć a weźcie się do roboty. It masz 10 stron pod swoim tematem, określ termin szkolenia i daj możliwość zapisów chyba, że znów będzie to tylko czcze gadanie typu: "jaki ja jestem profi", "jakich to klientów nie mamy", "od ilu lat to my nie działamy" - więcej akcji a mnie gadania bo na erotomanów gawędziarzy to jestem już wyczulony.

i tu się mylisz IT-M :)

napisze tak, używają różne metody chociaż się nimi nie chwalą bo przynoszą efekty

w sieci panuje coś takiego, jeśli coś na prawdę daje efekt to się dużo o tym nie mówi

podsuwa się jedynie takie techniki, o których dużo się mówi ;)

to, że dzielisz się swoimi technikami i informacjami z jakiego oprogramowania korzystasz to wyłącznie Twoja decyzja - inni nie muszą o nich mówić, bo chcą być ciągle z przodu przed konkurencją

P.S. - teraz to tylko kwestia czasu, żeby opanowali te techniki jakie wymieniłeś na 1 poście tym szkoleniu

Jak to powiedzieć (zdradziłeś takie tajemnice, których powinniśmy strzec tak jak robili to nie jedni magicy)

dla tych, którzy nie mają czego się czepiać :)

Co prawda nie czytałem całej historii tego wątku, ale wydaje mi się, że takie technik jak black hat, nie sprzedaje się na szkoleniach. Chyba lepiej wymienić się wiedzą z innymi na swoim poziome, dlatego lepszy byłby jakiś zlot black hat w Polsce :) Skoro jest wąska grupa ludzi, która na tym zarabia, to nie sprzedaje się tego każdemu, bo wkrótce nie da się na tym zarobić.

Organizowanie szkolenia z black hat jest trochę nie fair w stosunku do branży, która się tym zajmuje...

@it_management - jeżeli bardziej Ci się opłaca sprzedać swoją wiedzę za kilka tysięcy, niż na niej zarobić, to coś chyba nie tak?

Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl

Mi się wydaje że wszystko jest ok skoro IT chce pokazać kilka ciekawych narzędzi. U nas jest może wąska grupa dlatego, że nikt nie mówi o tym nie ma praktycznie żadnych for poświęcony tego rodzaju narzędziom. Jeżeli ktoś chce to pokazać itd to fajna sprawa. Czemu niby nie fair xradar? Skoro w innych państwach są zwykłe fora o tym itd i dostęp ma każdy komu się chce trochę poczytać. Jeżeli ktoś nie chce lub też nie umie to nauczy się choc trochę na tego rodzaju szkoleniach. Skoro to są produkty które każdy z nas może kupić to fajnie jak ktoś jest kto zapozna osoby na szkoleniach z działaniem tego i poświęci Swój czas na to. Sam z ciekawości bym zobaczył co ciekawego mówi o lfe czy innych narzędziach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności