Skocz do zawartości

Szkolenie black hat seo

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 308
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

wracając do pytaniu, mogę podesłać parę zagadnień IT-M jakie mógłbyś uwzględnić w szkoleniu? Jest taka możliwość? Jeśli tak to przygotuję do jutra i Ci je podeśle...

Mój znajomy się zainteresował Twoją ofertą :) chcę pomóc mu, by w razie czego dowiedział się czegoś konkretnego *Czego w sieci nie ma za bardzo wytłumaczonego - OKA?

dla tych, którzy nie mają czego się czepiać :)

wszystko idzie w jak najlepszym kierunku.

Możliwe terminy :

18-19.09 - Gdańsk

25-26.09 - Gdańsk

Cena : 950 zł brutto.

Artykuly - kazdy ma prawo napisac maila czy skontaktowac sie przez pw, nie obiecuje ze na kazde pytanie odpowiem, albo ze kazda sugestie wezme pod uwage.

rozumiem, spoko - wyślę takie, które polecił bym sam omówić :)

P.S. - a mniej więcej kiedy podejmiesz ostateczną decyzję, co znajdzie się na takim kursie?

gdzie można się zapisać - to też warto podać do info wcześniej, by po prostu móc zarezerwować miejsca

dla tych, którzy nie mają czego się czepiać :)

Z tym Gdańskiem to fatalnie, bo jednak Gdańsk to miasto do którego wszyscy spoza trójmiasta mają daleko lub ekstramalnie daleko. Domyślam się, że chcesz jak najdalej od Xanna ( :) ) - no ale przemyśl - jak nie same przez mnie proponowane katowice - to chociaż Łódź.

Polska nie jest może tak dużym krajem, ale mimo wszystko remonty/objazdy/uszkodzona nawierzchnia itd. powodują że przejechani Polski wzdłuż zajmie z 12-15 godzin :/

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Alterneo - wyniki mowia same za siebie. Top10 na pozycjonowanie ponizej 3 miesiecy.

Jesli ktos uwaza ze warto zapraszam , jesli ktos uwaza ze nie to ok przeciez szkolenie jest dla zainteresowanych.

Zgadza się, jestem pod wrażeniem, niezależnie czy wynik będzie stabilny czy są problemy. Gratulacje.

Co nie znaczy, że:

a) pokażesz uczestnikom szkolenia jak to zrobić

b ) stary wyjadacz nie dojdzie sam jak to robić

Ogolna tematyka przedstawiona jest w 1 poscie. Proste jesli ktos twierdzi : wiem , umiem nie potrzebuje to po co ma zabierac glos w tym temacie ? Jaki sens jest dyskutowac z kims kto i tak nie zamierza byc na szkoleniu ?

Nie znam poziomu wiedzy kazdego uczestnika pio, ale wiem ze wiedza ktora posiadam jest na tyle godna uwagi ze warto ja przedstawic. Z drugiej strony wcale nie jest to wiedza tajemna na miare coperfielda.

Polecam wam pojsc kiedys na jakies miekkie szkolenia typu nlp,asertywnosc,negocjacje - tutaj tez masz setki ksiazek, filmow, materialow w sieci i co z tego jak nie wiesz na czym sie skupic.

Wiesz ile narzedzi seo pojawia sie na BHW w ciagu roku ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności