Skocz do zawartości

Szkolenie black hat seo

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

it_management: a moge ci np. podesłać filmy do senuka, scrapeboxa, xrumera ?;) Zreszta wsumie po co, skoro doskonale znasz tego rodzaju filmy bo bankowo je ogladales.. a już dawanie publikera do BHS to zmienia sytuacje w polskim seo widze. Wszystko do gory nogami sie poprzewraca kurcze. Choc ciekaw jestem co tam w publikerze odkryles ze z niego chcesz poprawdzic lekcje ;)

pozdrawiam mark

• Odpowiedzi 308
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Sprawa jest prosta : jesli forumowicze uznaja ze warto to szkolenie zostanie zorganizowane. Jesli stwierdza ,ze nie to temat zostanie gdzies odlozony na polke.

Czy warto isc na szkolenie : nalezy traktowac to jako inwestycje. w ciagu 2 dni nie da sie przekazac calej wiedzy zdobytej w trakcie roku testow ale da sie wybrac pewne elementy na ktore warto zwrocic uwage.

Mark nie odpowiedziales na moje pytanie. Nie pytalem o filmy do tych programow , zadalem Ci konkretne pytanie dotyczace wiedzy pokazywanej na szkoleniu . Twierdziles ze filmy sa dostepne w sieci wiec czekam na dalsze info z Twojej strony.

Co do Publikera : nawet nie wiesz ile osob ma problemy z poprawna konfiguracja, nie mowiac o osiagnieciu wysokiej wydajnosci (nawet na dedyku ).

Odnośnie Twoich pytań:

1. Wiedza kosztuje ale pierwsze szkolenie mogłoby odbyć się w ramach promocji ~600 zł
  2. Przejrzałem listę zagadnień z pierwszego postu i brakuje mi jednej rzeczy - mianowicie czegoś o łączeniu możliwości tych narzędzi np. jak optymalnie pracować mając do dyspozycji Publikera, Scrapeboxa i LFE. Interesowałby mnie również koszty utrzymania tychże narzędzi.
  3. Grupa nie przekraczająca 30 osób.
  4. Lepiej zadawać pytania na bieżąco po każdym temacie, do wieczora dużo może wylecieć z głowy.
  5. Ja stawiam na Warszawę ewentualnie duże miasta gdzie łatwo dotrzeć - Łódź, Poznań.

Może uda mi się zrobić coś dobrego

;)

Bez urazy Synhro - ale od kiedy black hat seo jest etyczne ? To tak jakbys mowil , ze na kursie nauki gry na gitarze zakloca sie cisze.

Wiekszosc obecnych metod pozyskiwania linkow jest nieetyczna (od katalogow , po precle i inne nasze rodzime wynalazki ).

Artur-waw to tylko czesc zagadnien - jest jeszcze sporo o strategii - dobranie jej do trudnosci slowa/budzetu/softu jakim dysponujemy.

mark bez urazy, ale z twojej wypowiedzi wynika jakbyś miał głęboką wiedzę black hat seo, a tymczasem miesiąc czy dwa temu kupiłeś pierwszego blasta w swoim życiu... pamięć mnie chyba nie myli, jako pierwszy odważyłeś się z użytkowników pio:)

tutoriali wideo do każdego rodzaju softu jest mnóstwo, ale opierają się na ogólnikach, za dobre pdf trzeba czasami dużo zapłacić a i one nie są dostępne dla każdego.

1. 500-1000zł

2. xrumer+lfe+sb jak optymalnie wykorzystać możliwości tych soft. jednocześnie

3. 30 osób to chyba max moim zdaniem

4. kilka tematów, nie jeden

5. centrum polski

@it management

Ja tylko napisałem, że dla userów PiO jest to nieetyczne ;) Co do samych szkoleń - raczej nic ciekawego sie nie dowiemy, nie sądzę żebyś opowiadał o AI i uczeniu Xrumera na przykład, podczas gdy (jak przypuszczam) 99% osób nie używało nigdy tego narzędzia.

Na szkolenie chętnie wybrałbym się, gdyby w programie były jakieś ciekawe i skuteczne metody pozyskiwania BL, szybkiego indexowania stron - ale konkrety, nie wodolejstwo ;)

pozyskiwanie backlinków w ogóle jest nieetyczne ;)

ja tez chętnie się pojawię - Warszawa, nawet jako prelegent ;)

Kwestie tematyki szkoleń w toku dyskusji na pewno się dogra ;) poza tym nawet nei wiecie ile tak naprawde osób jest zainteresowanych pzoa tymi co tu gadają. Wielcy przeciwnicy na pewno się pojawią bo ... musza przecież poznać coś co maja krytykować :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

It, czy będziesz w przyszłości organizował takie szkolenia? Chętnie bym posłuchał. Jesteś chyba jedyny na forum który dzieli się swoją wiedzą o BHS.

Jak byś robił coś takiego w przyszłym roku to na pewno się zjawię. Od października będę mieszkał w Krakowie, więc jak by co to te miasto najlepiej :).

Chętni na pewno by się znaleźli, musiał byś to tylko dobrze przygotować merytorycznie, a to nie takie proste i dość czasochłonne. Dać anons na forum, a na pewno byś miał myślę około 100 osób z forum, może więcej. A o cenę to się tu nie pytaj. Musisz ustalić ją sam, policzyć twoje koszty i nałożyć marżę cię zadowalającą. No i wiadomo im taniej tym większy ruch :)

Bizzy: jasne ze kupilem bo testuje rozne mozliwosci i skutecznosci u poszczegolnych osob.

it_management: jedynie do lfe nie widzialem tuturiali, ba wsumie niewiem czy sa bo tego narzedzia nie uzywam to fakt.. Co do rss mase metod masz na BHW forum napisane takim jezykiem, ze naprawde ciezko nie skumac :) Rozumiem ze reszta programow to standardowo co jest w sieci.. No coz szkoda :(

Byc moze troche sie uwalam. Mozesz zagwarantowac, ze na tym szkoleniu przedstawic cos wiecej niz video turuiale, ktore sa dostepne na BHW, BHSN, czy innych forach? Wtedy z checia wpadne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności