Skocz do zawartości

Szkolenie black hat seo

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

Ptaq - dokladnie uzyskuje to samo co pomgajac za darmo wielu uzytkownikom tego forum. Kontakty.

Calkowicie zgadzam sie z tym ze nie ma sensu powielac manuali co juz podkreslilem w jednym z postow. Do konca sierpnia przedstawie wam ok 100-150 zagadnien jakie moglyby byc omowione.

• Odpowiedzi 308
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co do tematyki, jest to bardzo proste.

1. Jak skutecznie wypozycjonować stabilnie trudną frazę/frazy na podstawie konkretnego przypadku (case study) z zaznaczeniem możliwości rozwoju, innych opcji, problemów, filtrów, stosowania 301 itd.

2. Jak skutecznie zarobić na spamie/bhs.

Czyli przepis (jeden lub kilka) jak osiągnąć cel.

Korzystanie z narzędzi to myślę dodatek.

WebHostingTalk.pl - wszystko o webhostingu

A ja bym się na takie szkolenie chętnie wybrał. Niby to wszystko się wie ale takie ugruntowanie wiedzy byłoby wskazane.

Jeśli w cenie był by nocleg i wyżywienie był bym w stanie zapłacić do 800 zł brutto.

Jeśli dojdzie do szkolenia to proszę o informację :-)

Zapraszam na Crossweb.pl - wszystie ciekawe barcampy i konferencje w jedym miejscu.

Przy wiecej niz 15-20 osobach takie szkolenie traci sens i zamienia sie w wyklad. To nie ma byc promocja Marcina Z i firmy It-management a poszerzenie wiedzy sluchaczy.

To troche tak jak z kursem angielskiego - jesli jest duza grupa twoj kontakt z nauczycielem jest ograniczony.

Na pewno będzie sporo osób chętnych. Świetny pomysł z tym głosowaniem, ale myślę, że powinni w nim uczestniczyć osoby, które opłacą panel. Jeżeli będzie ograniczona liczba osób to i tak znajdą się inni na ich miejsce. A co do ceny to wolałbym większą liczbę osób 30-50, wtedy dyskusja bywa ciekawsza(z doświadczenia), a płatność przez aukcje - wtedy zjawią się Ci co są najbardziej zainteresowani, a nie Ci co mięli farta i byli pierwsi.

Korzystanie z narzędzi to myślę dodatek.

Tak jak ser w fondue.

Bardzo ciekaw jestem programu i z chęcią bym się wybrał.

Mam tez wrażenie, że tylko ok 10% wynosi coś ze szkoleń - nie mówię tu o początkowym zachwycie ale o tym, że wiedzę przekuwa sie w pieniądz/dalszy rozwój etc.

Są osoby, które kupują coraz to nowe narzędzia a nawet nie wyjmują ich z pudełka:)

It zrób szkolenie o tym na czym Sie znasz najlepiej, bo 150 narzedzia i technik BS to ty nie znasz, wiec jesli temat wybrany bedziesz dopiero studiowali na BHW, to nie przekażesz nam obsługi czarnych kapeluszy.- magików od pozycjonpwania

Tylko nie skupiaj Sie na xrummerze ... ale idziesz w dobrym kierunku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności