Skocz do zawartości

Szkolenie black hat seo

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli będzie opis programów + tutorial z każdą osobą jak i co robić i dodatkowo w Wawie i w przystępnej cenie... to bym się zapisał. Jeżeli to być tylko streszczenie jakiś tam filmów instruktażowych... to szkoda mojego czasu.

mam xrumera i lfe i sie zastanawiam z czego by tam szkolić poza ewentualną instrukcja obslugi ;)

• Odpowiedzi 308
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Bylem w 100 % przekonany ze tak wlasnie napiszesz. W takim razie moge tylko zalozyc ze oba narzedzia wykorzstujesz nieefektywnie.

Fikas proponuje Ci zebys zrobil ankiete na forum : zapytaj 300 losowych osob z forum Pio do ilu katalogow dziennie nalezy dodawac strone. I juz masz prosta odpowiedz odnosnie poziomu swiadomosci.

Oczywiscie jest tu mnostwo osob posiadajacych duza wiedze lub osob ktore te wiedze chetnie przyswajaja.

Jest tez ekipa Xanna ktora zamknela sie w swojej klitce i stoi przy swoim nie dopuszczajac alternatywnych metod.

@it_management powinieneś się najpierw udać na szkolenie z metodologii przeprowadzania testów a nie samemu organizować szkolenia - póki co nawet prostej jak budowa cepa zasady działania rotacyjnego SWL nie pojmujesz. I Ty chcesz szkolić ludzi?

Zainteresowanych odsyłam do: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...90&start=90

Żenujący jest twój link w stopce którego nie zdjąłeś pomimo swojej kompromitacji w tamtej dyskusji.

Przeczytaj wstepny program. nie znalazlem tam nic na temat swl.

jeszcze by tego brakowało :)

Test jest jaki jest i tyle, mozesz go akceptowac,krytykowac lub przyjac. Masz prowo zrobic wlasny test ,przyjac wlasne kryteria oceny.

Żeby zrobić test i przyjmować jakiekolwiek kryteria oceny trzeba mieć chociaż minimalne pojęcie o przedmiocie badań...

Prosilbym zebys tego typu dyskusje przeniosl do odpowiedniego tematu.

Ten temat nie ma nic wspolnego z eweblinkiem, swl , testami i innymi kwestiami. Jak sam zauwazyles nawet Xann wlasciciel systemu nie potrafil udzielic odpowiedzi na nurtujace mnie pytania dotyczace algorytmu rozrzucania linkow.

Skoro wlasciciel systemu nie znal odpowiedzi to skad mialem znac ja ja ?

Jak sam zauwazyles nawet Xann wlasciciel systemu nie potrafil udzielic odpowiedzi na nurtujace mnie pytania dotyczace algorytmu rozrzucania linkow.

Jakoś nie mogę uwierzyć że przy Twoim braku znajomości tematu nurtują Cię pytania dotyczące algorytmu rozrzucania linków :)

Stawiałbym bym raczej na to że nie dają Ci spać pytania znacznie bardziej podstawowe, np. "co oznacza skrót SWL?" itp... ;)

Nie ukrywam również że wg mnie rozpowszechnianie przez swoją stronę internetową (z notabene wyłączonymi komentarzami) nieprawdziwych wniosków z fatalnie przeprowadzonego testu jest nie fair.

Przeglądając na szybko Wasze wypowiedzi natrafiłem na wypowiedz Qbexus:

"Takie szkolenie powinno kosztować min 5k pln i mieć limit powiedzmy 5 osób. Szkolący zarabia parę złotych a cała pokemoniada co rozbiła świnkę nie bawi się w BH. Pytanie czy prowadzący (powinno być kilku) mają wiedzę za którą faktycznie warto tyle zapłacić. "

To jest prawidłowa odpowiedź, a ja dodam jeszcze do ceny 5K pln i to jest minimum jakie za takie szkolenie powinno się zapłacić.

Osoby które piszą, że niecałe 1K PLN to widać ich poziom wiedzy o możliwościach takich technik(bez urazy). Trzeba sobie zdać sprawę z tego, że technniki BH to nie tylko odpowiednia manipulacja w celu zdobycia trafficu, ale także a nawet przede wszysktim podanie miejsc gdzie można ten ruch sprzedać za dobrą cenę:) Bo, nie są to miejsca publicznie dostępne. Jeśli wiedza it_management jest konkretna to włożone $ w szkolenie można wyciągnąć po 1 dniu!

it_management czy szkolenie będzie dotyczyło tylko rynku polskiego?

5k pln to jest minimum jakie za takie szkolenie powinno się zapłacić.

Osoby które piszą, że niecałe 1K PLN to widać ich poziom wiedzy o możliwościach takich technik(bez urazy).

Zgadzam się, a ponadto uważam że działa to w dwie strony, tj "szkolący" który na wstępie zadaje pytanie:

Jaka kwota bylaby odpowiednia (600 zl, 800, 1200 zl )

właśnie na takim a nie innym poziomie sam wycenił swoją wiedzę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności