Skocz do zawartości

Adder 7 vs. Publiker

KamilOlczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Moim zdaniem kilka wpisów tej samej strony do jednego czy to precla czy katalogu nie ma większego znaczenia a nawet myślę nie pomaga.

I jeden i drugi program na chwilę obecną żyje, działanie oraz raporty są o wiele lepsze w Publikerze, samo podlinkowanie wpisow jest niezłe. Robię na obu, bo lubię mieć rozeznanie ale muszę was zmarwić od dwu dni testuje nowinkę - sprytny program który bardzo dobrze dodaje i jeśli autor uzupełni to o większą gamę katalogów będzie to za kilka miesięcy hit numer jeden. A czytam co piszą inni i jeśli prace będą przebiegać tak starannie i szybko jak do tej pory to dla addera wróżę rychły koniec. Co do opinii, że najlepszą wersją był adder 3 pisałem na forum kilka miesięcy temu.

Dobrze, dodam troszkę inaczej - 6 lat temu robiłem stronę miała 500 000 linków BL po kolejnych zmianach na wyszukiwarkach od 2 lat ma już tylko 50 000 linków. Moje zdanie to nie ilość wstawiana linków automatami a baza tych katalogów o dobrych parametrach w całej tej zabawie jest najistotniejsza. No i właściwa optymalizacja strony. Warto zamówić sobie raport o optymalizacji porównujący do 10 najlepszych stron na interesującą nas frazę a lektura zapewniam jest szalenie interesująca. Nie chcę tu robić komuś reklamy ale podam bo to ciekawostka

na stronie www.ksiegapozycjonera.pl można sobie zamówić bezpłatny mailowy poradnik o pozycjonowaniu, oczywiście nie ma tam nic więcej niż w literaturze lecz po tygodniu daje firma bonusa - podajesz stronę i frazę a oni robią profesjonalny raport z optymalizacji strony i to polecam bo warto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności