Skocz do zawartości

indeksowanie linków z wpisów

proveve

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Proszę o radę jak najskuteczniej sprawdzić czy Google indeksuje wpisy?, chodzi o to że mimo zamieszczania wpisów w katalogach i preclach ilość linków do mojej strony od miesiąca pozostaje bez zmian...:).

Strona jest świeża, ( ma zaledwie około roku ) ilość linków do niej to 36 więc łatwo można zauważyć czy coś się dzieje, a mimo moich dość licznych działań, ilość linków jest ciągle taka sama :(

Poradzono mi sprawdzić czy linki są indeksowane ( chociaż na tym etapie gdy dodaję wpisy do onetu czy interii, oraz wielu innych topowych stron, trudno podejrzewać że nie są ), ale chcę sprawdzić to indeksowanie... jak to zrobić???

dziękuję za pomoc... :), a czy w wypadku gdy np. link nie jest indeksowany, mam na to jakiś wpływ???, czy mogę coś zrobić aby link z takiego katalogu czy precla został zaindeksowany???

Dopalić SWL.

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

linkować z różnych systemów wymiany linków(SWL)

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showforum=62

Wybierz sobie któryś system i tam zadawaj pytania,

pamietaj, że sa stałe linki które na stronie są cały czas, i rotacyjne, zmiana co 24, albo 36h(zależy od systemu)

Nie pytaj który system lepszy, bo to temat rzeka :)

sygnaturka.png

Możesz też linkować do wpisów z dobrych precli albo postawić własne blogi i tam umieszczać linki do wpisów. Możesz też pingować wpisy. Możliwości jest sporo.

EDIT: uprzedziłeś mnie :) Dokładnie tak jak piszesz.

ale chcę sprawdzić to indeksowanie... jak to zrobić???
W programie Ping SEO Master który za pomocą pingowania przyśpiesza indeksację jest moduł do sprawdzania zaindeksowania danych podstron w google.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności