Skocz do zawartości

Narzędzie do zarządzania zapleczem

Arni

Rekomendowane odpowiedzi

Jest wogóle coś darmowego do zarządzania linkami w stopce? Mam np. 50 stronek, wklejam im w stopkę jakiś kod php, potem tylko zmieniam linki na jednym pliku wgranym na dowolny serwer i linki pojawiają się na owych 50 stronach, jest coś takiego?

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nie, ja kupiłem w ciemno i zadowolony.Wcześniej używałem prosty kod który odczytywał linki z jednego pliku TXT.Nie ma co marudzić za taka cenę.Zdecydowanie lepiej wersja na wiele IP bo skrypt obciąża serwer. Wszystko zalezę od ilości i ruchu na stronach bo zaplecze za każdym razem łączy się z serwerem "matka"

Co do LinkSystem, to trochę drogo prawie 4 stówy, i to tylko na rok co nie?

Nie - opłata za licencję jest jednorazowa.

Roczny koszt subskrypcji jest znacznie niższy - info jeszcze dzisiaj w temacie linksystemu.

Wieczorem premiera nowej wersji 2.0

P.S.

Koszt systemu nie jest wygórowany, biorąc pod uwagę funkcjonalność.

Żaden inny system nie "wysyci" w takim stopniu Twojego zaplecza.

Roczny koszt subskrypcji jest znacznie niższy - info jeszcze dzisiaj w temacie linksystemu.

Wieczorem premiera nowej wersji 2.0

Racja taniej,dodatkowy Panel Centralny:

Kwota brutto: 280 PLN

LinkSystem Stealth2 Subskrypcja (roczne przedłużenie licencji):

Kwota brutto: 149,99 PLN

LinkSystem Stealth2 Licencja:

Kwota brutto: 479,99 PLN

cytat :"Koszt systemu nie jest wygórowany, biorąc pod uwagę funkcjonalność." - to ma powiedzieć klient, a nie sprzedawca systemy

Na każdy towar jest swój kupiec,takie rosyjskie powiedzenie :) na pewno Linksystem Stealth2 bardzo rozbudowany system, ale

36 PLN za Lynk na wielu IP i dożywotnia licencja to dla mnie lepsza oferta.Powtarzam DLA MNIE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności