Skocz do zawartości

Narzędzie do zarządzania zapleczem

Arni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 8 miesięcy temu...
Domen mi przybywa, zaplecze rośnie, roboty multum,

coraz mniej jestem w stanie wszystko sprawnie ogarnąć

Jednocześnie coraz bardziej mi zależy na skrytości działania i ochronie rosnącego dorobku

Im mniej osób o zapleczu wie tym lepiej,

ment nie brakuje

Szukam narzędzia do zarządzania publikacjami i linkami,

np. mając 50 WordPressów publikowanie z palca precli na każdym z nich, nawet jeśli przez maila jest nie życiowe

OmniMax umożliwia zarządzanie linkami ale już nie publikacjami, pracują nad czymś do zarządzania WP, ale od kwietnia ni widu ni słychu, a mamy sierpień

Syrop ładnie sprawę załatwia bo raz że zmiksuje, dwa opublikuje, ma gotowe templaty to jeszcze podlinkuje,

ale ktoś może mi po koncie chodzić :)

Znacie jakieś narzędzie do zarządzania/tworzenia własnego zaplecza coś a'la SyropLive do prywatnego użytku?

Może być płatne

No dobra ale jest jakieś system co by rozlosował arty po domenach, te wszystkie linksystemy, omnimaxy, lynky, webtoolsy to tylko linki rozrzucają po zapleczu, a ja chce je postawić, cms wgrać, szablony unikalne poprzydzielać, artykuły tematyczne rozlosować, linki wstawić,

Jak Wy to robicie, w internecie nic nie ma

Mam taki sam problem. Chcę stowrzyć zaplecze. Około 100 stron postawionych na WP. Chodzi o to żeby wszystko było w jednym miejscu i żeby wszystko aktualizowało się za jednym kliknięciem. Przykładowo mam 300 artykułów i chce je dodać do tych stron. Uploaduje je do systemu, który tym zarządza a on rozdziela je po moich blogach. Najlepiej jakby dodawał również grafikę. Czy jest jakiś sprawdzony system, który jest w stanie to obsłużyć? Autopress mnie nie interesuje za bardzo, ponieważ z tego co zrozumiałem to wymaga połączenia z każdą stroną osobno. Pozdrawiam

@janpos - jest, https://managewp.com. Z tego co potrzebujesz to owszem masz wszystko w jednym miejscu, masowe aktualizacje, można tez wysłać bulk posta na wszystkie podpięte wp, myślę że to spore ułatwienie. Jest też jeden problem, niebawem stanie się płatny miesięcznie ;)

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

Wtedy gdy to pisał @Arni i ja nie było MicrositeManager, StartCms, PremiumPage. Albo może i były ale dysponowały ułamkiem dzisiejszej funkcjonalności. Dziś jest ciut łatwiej

Dzięki za odpowiedź. Jednak z tego co przeczytałem (być może się mylę) to służą one do zarządzania i tworzenia stron opartymi na autorskim skrypcie. Mnie z różnych powodów interesuje tutaj system, który będzie zarządzał stronami w taki sam sposób ale strony te będą blogami postawionymi na Wordpress. Istnieje coś takiego?

@janpos - jest, https://managewp.com. Z tego co potrzebujesz to owszem masz wszystko w jednym miejscu, masowe aktualizacje, można tez wysłać bulk posta na wszystkie podpięte wp, myślę że to spore ułatwienie. Jest też jeden problem, niebawem stanie się płatny miesięcznie ;)

Managewp widziałem i już trochę testowałem. Jest to dla mnie opcja rezerwowa. Chodzi mi o system, który jest w stanie jeszcze bardziej zautomatyzować caly proces.

@janpos

100 stron to niewiele. Jak już masz arty to stworzenie takiego zaplecza w Microsite Managerze to kwestia 6-8 roboczogodzin (mojemu pracownikowi), także zastanowiłbym się nad wyborem platformy, szczególnie że zarządzanie takim zapleczem na WP będzie bardzo trudne.

U nas wyeksportujesz sobie wszystkie podstrony, rssy, sitemapy, pozmieniasz linki w przyszłości i wrzucisz reklamy, a skrypt ciągle się rozwija.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

@janpos

100 stron to niewiele. Jak już masz arty to stworzenie takiego zaplecza w Microsite Managerze to kwestia 6-8 roboczogodzin (mojemu pracownikowi), także zastanowiłbym się nad wyborem platformy, szczególnie że zarządzanie takim zapleczem na WP będzie bardzo trudne.

U nas wyeksportujesz sobie wszystkie podstrony, rssy, sitemapy, pozmieniasz linki w przyszłości i wrzucisz reklamy, a skrypt ciągle się rozwija.

Rozumiem, jeżeli byłoby to robione dla mnie wziąłbym to poważnie pod uwagę. Jednak jest to, że tak powiem "siła wyższa" i nie ja jestem osobą decyzyjną w tej sprawie. Schemat jest z góry narzucony i szukam teraz jakiegoś sensownego rozwiązania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności