Skocz do zawartości

Jak poprawnie wybrać firmę pozycjonującą.

MikroUser

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie ma wiarygodnych certyfikatów, które potwierdzają umiejętności w zakresie pozycjonowania. Jednak:

- certyfikaty adwords, analytics - świadczą o tym, że w firmie pracują osoby mające pojęcie o dziedzinach marketingu internetowego, których znajomość może się przydać również jeśli firma świadczy usługi SEO

- wszelkie certyfikaty nadawane ogólnie firmom, typu "przyjazna firma", "złoty certyfikat rzetelności", iso, laury konsumentów itp. świadczą o tym że firma przynajmniej stara się wyglądać na poważną, można więc oczekiwać że usługi które świadczy świadczy również na poważnie....

- certyfikaty potwierdzające przynależność do różnych branżowych organizacji, stowarzyszeń itp - jak w poprzednim punkcie

- wszelkie certyfikaty nadawane ogólnie firmom, typu "przyjazna firma", "złoty certyfikat rzetelności", iso, laury konsumentów itp. świadczą o tym że firma przynajmniej stara się wyglądać na poważną, można więc oczekiwać że usługi które świadczy świadczy również na poważnie....

takie rzeczy to sobie można wsadzić przecież, są ludzie którzy nadrabiają brak kompetencji takimi duperelami tylko czy o to chodzi?

jakiś czas temu zmieniałem rozrząd w aucie, na ścianie warsztatu pełno ładnych "certyfikatów", obsługa cudna-full wypas...

5km po wyjeździe rozrząd przeskoczył-silnik do wymiany... trochę off-top ale pokazuje co znaczą "przyjazne firmy"

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Gwarancji nigdy nie ma, zwłaszcza w pozycjonowaniu, ktoś kto bezbłednie wypozycjonował 10 bardzo trudnych haseł może się potknąć na 11-tym. Ale rzeczy o których piszemy (certyfikaty, referencje, top10 na pozycjonowanie) zwiększają prawdopodobieństwo że będzie ok.

luq: w tej branzy nie wziąlbym żadnej firmy z top10 - ale to dlatego że was znam ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

i dlatego też CIe kocham ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Jeżeli miał bym wybrać jakąś firmę która świadczyła by dla mnie usługi to przede wszystkim taką która ma swoje biura gdzie mogę przyjść na kawę i porozmawiać, już nie chce mieć do czynienia z studentami lub z firmami z bloku gdzie matka odbiera telefon (potem najczęściej już go nik nie odbiera)

Ja stawiam na mocne podmioty i taką firmę wg mnie należy wybrać

Polecamy kosze wiklinowe z surowców naturalnych

Tu akurat wydaje mi się ze nie masz racji . Posiadanie biura wpływa jedynie na cene uslugi pozycjonowania a nie na sama jakosc uslugi.

Posiadanie adresu firmy wpływa na jej wiarygodność. Dla mnie osobiście podejrzane jest robienie interesów z firmą bez swoje siedziby z kimś do kogo nie mogę przyjść i porozmawiać, bo jak się coś stanie to się tak kończy ze potem nie odbierają telefonów lub wyjeżdżają do nowej pracy do Irlandi.

Jeżeli firmę nie stać na swoją siedzibę to co to jest za firma ? A ja już wyleczyłem się z tanich usług studentów.

Polecamy kosze wiklinowe z surowców naturalnych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności