Skocz do zawartości

Jak poprawnie wybrać firmę pozycjonującą.

MikroUser

Rekomendowane odpowiedzi

Ja akurat miałem okazję pracować w całkiem sporych firmach i wiem, że ładna/brzydka siedziba, certyfikaty, dyplomy itp. nie świadczą o rzetelnym wykonywaniu usług.

Starannie moderowany Katalog stron - PR4

Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1

----> aplikacje Facebook <----

Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
www.ogicom.pl

www.performance-media.pl

www.sunrisesystem.pl

KoszeWiko napewno maja niejedno biuro, mase pracowników i gwarantuje ze szybko nie znikną z rynku, życze powodzenia

Widziałem strony wypozycjonowane całkiem ładnie przez dwie ostatnie firmy, które wymieniłeś. To że część klientów jest niezadowolona nie musi oznaczać że niezadowolona jest większość. Może być zupełnie inaczej.

Treningi WattUp.pl

Czynniki wpływające na wybór firmy pozycjonującej to:

• z polecenia, szukamy po znajomych czy nie mogą nam polecić jakiś firm SEO/SEM może już korzystają z ich usług i są zadowoleni a może chcą nas przestrzec przez jakąś firmą jakimś pozycjonerem
  • wiek firmy w seo/sem branży - jest to jeden z najważniejszych czynników
  • wizerunek - skoro ktoś nie dba o swój skąd mamy pewność ze zadba o nasz?
  • marka - skoro pozycjoner nie potrafi wypromować swojej marki jaką mamy pewność ze wypromuje naszą?
  • umowa - zwracamy uwagę na umowę jaką mamy podpisać z firmą - jeżeli jest zbyt skomplikowana lepiej omijać zawczasu taką firmę

Jeżeli miał bym wybrać jakąś firmę która świadczyła by dla mnie usługi to przede wszystkim taką która ma swoje biura gdzie mogę przyjść na kawę i porozmawiać,

To też prawa, dobrze jest przyjść i wyjaśnić wszelkie wątpliwosc bo nie raz powstają niedomówienia. Siedziba firmy też świadczy o tym ze nie jest to firma krzak

Marketing internetowy dla firm

• 1 rok później...

Podpisalem umowę z firmą SS, sytuacja wygląda u mnie podobnie jak u innych. Otrzymuję faktury za pozycjonowanie strony na we większości zaproponowane przez tą firmę frazy ok 2000-2500 zł na miesiąc - efekt taki że zwiększyła mi się odwiedzalność strony o kilka unikalnych wejść dziennie. Myslalem ze to profesjonalna firma bo robila bardzo dobre wrażenie na poczatku, ale okazało się inaczej. Oczywiście firma poza wysyłaniem co miesiąc faktur nie robi wiele więcej. Poszukuje wszystkich zainteresowanych i chetnych do opowiedzenia o swojej sprawie przed kamerą ! ! Jest już sporo chetnych. Szczególnie mile widziane osoby wpisane przez SS do KRD. Myslę, że nagłośnienie sprawy w TV rozwiąże sprawę raz na zawsze i to będzie definitywny koniec firmy Sunrisesystem. Dla dobra sprawy nie podaje narazie publicznie nazwy programu ani stacji. Bardzo proszę zainteresowanych o zgłaszanie się na info@tiptep.de

Gość Voyager

Na forum już jest wątek o tej firmie, wypowiedz się tam bo ktoś może nie wpaść na to, że taka informacja w tym temacie o tej firmie się znajdzie.

Firma /Sunrise System rzetelnie "napracowała" się aby powstał o niej osobny ciekawy wątek :)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności