Skocz do zawartości

Edytor Wysiwyg na stronę WWW

demon23

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Tym razem mam inne pytanie czy znacie może jakieś ciekawe edytory Wysywig (CMS) do umieszczenia na stronę WWW znalazłem parę w google ale nie idzie tego zaimplementować np. CKE editor znowu inny miał edycję tylko tekstu bez możliwości pogrubienia tekstu nie mówiąc o innych.

Czekam na propozycje : )

@. CKE editor znowu inny miał edycję tylko tekstu bez możliwości pogrubienia tekstu nie mówiąc o innych

CKEeditor jest IMHO obecnie najlepszym edytorem wysywig którego funkcje zależne są od tego jak skonfigurujesz - udostępnisz moduły w jego pliku konfiguracyjnym.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

podepnę się pod temat: zna ktoś edytor, który ma dodatkowo możliwość wgrywania plików na serwer? (upload zdjęć, itp) ? bo te 2 z pierwszych postów z tego co się orientuję, mają tę funkcję jako dodatkowe wtyczki już płatną

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Ale do CKEeditor idzie zastosować darmową wersję systemy obsługi wgrywania plików z FCKeditor.

Po szczegóły implementacji odsyłano do google.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

podziękował :)

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

• 3 miesiące temu...

ostatnio zainteresowalem sie ckeditorem i mam pytanie bo juz troche mnie to meczy

wrzucam sobie textarea w forma, podpinam pod niego ckeditor w najprostszy mozliwy sposob(var ckeditor1 = CKEDITOR.replace('editor1'):) i chce odczytac w php to co mi ma ckeditor wytworzyc poprzez np 'echo $_POST['ckeditor']' i dostaje cos takiego jesli chodzi o osadanie styli

<span style="" rgb(255,="" 160,="" 122);\="">asdas</span>

jak widac straszny smietnij wewnatrz znacznikow sie wytworzyl.

Probowalem roznych rzeczy ale nieskutecznie. Zaloze sie, ze to jakas blahostka, bylbym wdzieczny za pomoc.

EDIT: problem rozwiazany

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności