Skocz do zawartości

Nowy układ reklam?

phare

Rekomendowane odpowiedzi

Dokładnie, w interesie googla jest dbanie o pomoc wydawcom bo zarobek u Nas, to zarobek u googla :(

Szybkie offtop pytanko:

Gdzie znajdę formularz pod który będę mógł zadać pytanie o zgodność reklam z regulaminem, wydaje mi się że to był inny formularz niż ten: https://www.google.com/adsense/support/bin/...iolation_report ...

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

przy takiej samej ilosci odwiedzin i ukladzie reklam jednego dnia jest lepiej a drugiego gorzej, to zalezy tez od kampanii reklamowych a wy bedziecie po polowie dnia na zmiane pisac lepiej/gorzej :)

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Wiedziałem, że znajde ten temat na pio, bo mnie także zaciekawiła ta zmiana. Zauważyłem ją jednak bardziej w panelu - wzrosty zarobków zauważalne ;)

Najfajniej widać efekty na jednostkach będących w środku artykułu.

ps - mówie o klikalności, nie zarobkach, bo te się specjalnie nie zmieniły :)

U mnie wczoraj nawet nizszy ctr niz normalnie, trzeba by zrobic srednia z x dni uwzgledniajac kilka czynnikow, najlepiej na tych samych reklamach

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

• 2 tygodnie później...

- box 300x250 i ctr spada... oby to się okazało, że to tylko okres "gorszych" reklam.

Jakoś mam wrażenie, że w przypadku 300x250 url obok tytułu to zły pomysł. Te url'e za bardzo rzucają się w oczy. Odstrasza. Powiększa niechęć do reklam. Mi się nie podoba.

Na blogu adsense sporo niezadowolonych (chyba głownie na box 300x250).

Zobaczy się po dłuższym okresie "testowania".

... Jakoś mam wrażenie, że w przypadku 300x250 url obok tytułu to zły pomysł. Te url'e za bardzo rzucają się w oczy. Odstrasza. Powiększa niechęć do reklam. Mi się nie podoba.

Mam tą samo zdanie :/

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności