Skocz do zawartości

czy nieaktualny link tez pomaga

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pytanko - czy jesli zaindeksowany - dajmy na to w google link, ktory odnosi sie do nieaktualnej strony tez przynosi efekty?

czy jesli np. mam linka ze strony, a potem juz go tam nie ma ale na kopii w google jest to to tez skutkuje?

mam nadzieje, ze nie namacilem zbytnio ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

intruder2600 napisał(a):
czy jesli zaindeksowany - dajmy na to w google link, ktory odnosi sie do nieaktualnej strony tez przynosi efekty?

To zależy w jakim sensie można rozumień nieaktualnej :(

Jeśli takiej, widmo (na której już nic się nie dzieje - np. ostatni news z 2000 roku) to taki link nadal coś daje.

Jeśli chodzi o stronę, która już nieistnieje np. błąd 404 to wtedy taki link jest bezużyteczny.

jeja napisał(a):
skutkuje tylko do momementu jak google nie zobaczy, że tego linku już nie ma. czyli kilka dni

Precyzując to co napisałes.... ;)

Dokładnie dotąd, kiedy robot nie odwiedzi ponownie strony, na której znajdował się link.

(czyli równie dobrze może to być 1 dzień, jak i 1 miesiąc...)

Live Free or Die

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności