Skocz do zawartości

BezMapy

BezMapy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

O mnie:

Jak większość tu odwiedzających i przebywających zajmuję się internetem dosyć szeroko pojętym.

Na codzień ojciec dwójki kochanych brzdąców i mąż kochanej kobiety :(

Na codzień pracuję w sporej korporacji i mam "pod sobą" kilka serwisów internetowych :) - to to bardziej prozaiczne "na codzień" :)

O moim projekcie BezMapy.pl:

Jakiś czas temu postanowiłem że trzeba spozytkować swoją wiedzę i zrobić coś dla siebie. I tak powstało BezMapy.pl

Projekt w sensie CMS-a / techniki i funkcjonlności jest moim autorskim projektem. Powoli w wolnych chwilach na ile mi dzieci pozwolą :)

dorabiam nowe moduły. I tak już niedługo zamierzam uruchomić dział społeczności z galeriami/poradami/relacjami itp - wszystko w swoim czasie.

Chce aby serwis stał sie swoistym przewodnikiem DARMOWYM przewodnikiem który pomoże globtroterom w podróżach a szczególnie ich zaplanowaniu.

Turystyka jest moją pasją. Wyrażam to na swój sposób budując swój serwis turystyczny www.BezMapy.pl

Witam,

będzie w serwisie jakiś dział "survival" ? Bo bez mapy to można zabłądzić, dobrze wtedy wiedzieć jak przetrwać ;-)

Beda porady :D jak wiesz jak przetrwac w np wielkomiejskiej dzungli wowczas jak je uruchomię to wale jak w dym :)

Turystyka jest moją pasją. Wyrażam to na swój sposób budując swój serwis turystyczny www.BezMapy.pl

Witam, twój serwis bardzo dobrze się prezentuje na pierwszy rzut oka, dalej nie zaglądam bo to nie "moje tereny" :D , podoba mi się ten flash z biegnącym zegarem, muszę pomyśleć jak zrobić to w moim programie do animacji. Poza tym powodzenia.

Również ojciec dwóch brzdąców i mąż Żony :blink:

Zapach Ciasta - zamiast tysięcy bezdusznych przepisów, pyszne receptury, każda przetestowana przez właścicielkę serwisu!

Bardzo fajny serwis, takich może powstawać jak najwięcej.

Jedno tylko zastrzeżenie.

Na początku jak wszedłem na stronę, to nie wiedziałem jakich rejonów dotyczy. POLSKA CZY EUROPA, A MOŻNE CAŁY ŚWIAT?

Na stronie głównej właśnie brakuje krótkiej informacji, temat co się można się w niej spodziewać. Od razu jest się zawalonym wieloma linkami do wielu atrakcji turystycznych co ździebko, przynajmniej mnie przytłacza :blink:

No i może trochę wkurzać mały chaos geograficzny - PRZYDAŁOBY SIĘ ROZDZIELIĆ CIEKAWE MIEJSCA W POLSCE i TE W EUROPIE.

Ale to tylko moje skromne zdanie...

Pozdrawiam i witam na forum

logo.pngOdwiedź forum o skuterach - dla właścicieli jednośladowców.

Bardzo fajny serwis, takich może powstawać jak najwięcej.

Jedno tylko zastrzeżenie.

Na początku jak wszedłem na stronę, to nie wiedziałem jakich rejonów dotyczy. POLSKA CZY EUROPA, A MOŻNE CAŁY ŚWIAT?

Na stronie głównej właśnie brakuje krótkiej informacji, temat co się można się w niej spodziewać. Od razu jest się zawalonym wieloma linkami do wielu atrakcji turystycznych co ździebko, przynajmniej mnie przytłacza :)

No i może trochę wkurzać mały chaos geograficzny - PRZYDAŁOBY SIĘ ROZDZIELIĆ CIEKAWE MIEJSCA W POLSCE i TE W EUROPIE.

Ale to tylko moje skromne zdanie...

Pozdrawiam i witam na forum

Jak tylko dojdzie troche contentu a mam pomysl jak go w najblizszym czasie zdobyc czyli jak bedzie sens podzialu tego na kraje wowczas na 100% rozdzielimy to gdyz wszyskie rzeczy artykuly/galerie/porady itp maja przypasowanie geograficzne.

Pozdrawiam BM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności