Skocz do zawartości

Prosto i czytelnie - potrzebny hosting, na gwałt ;)

szyszy

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

mam proste pytanie, kupiłem Publikera i muszę zmienić hosting. Z tego co widziałem zazwyczaj pojawiają się dwie firmy : hekko i laohost.

Chciałbym aby na tym serwerze również znalazły się moje strony na wordpressie więc musi śmigać. mam dosyć kilku hostingów potrzebuję jednego ale dobrego. No wiec który dla publikera i WP? A może inny?

Potrzebuję szybkiej pomocy dzis zaplanowałem przenosiny publikera i stron i nic mnie nie zatrzyma :)

Na Lao prawie nieobciążony Publiker (6 stron..) w samotnosci - codziennie mail o przekroczeniu obciązenia, narazie bez konsekwencji, ale takowe juz chyba niektórzy mieli.

W hekko mam 3 SEOKaty o bardzo małym ruchu - zdarzają się (w moim odczuciu) dość częste przerwy w dostępie, takie 2-5 minutowe, raczej w godzinach nocnych.

zdarzają się (w moim odczuciu) dość częste przerwy w dostępie, takie 2-5 minutowe, raczej w godzinach nocnych.

Możesz napisać coś więcej na PW lub BOK ? Między innymi na jakim serwerze jesteś. Takie sytuacje już na szczęście się u nas nie zdarzają :D

zdarzają się (w moim odczuciu) dość częste przerwy w dostępie, takie 2-5 minutowe, raczej w godzinach nocnych.

Możesz napisać coś więcej na PW lub BOK ? Między innymi na jakim serwerze jesteś. Takie sytuacje już na szczęście się u nas nie zdarzają :)

W pierwszej chwili miałem odpisać, że już kiedyś tak obalaliście moje posty o tej samej treści, więc nie chce mi się podejmować kontaktu..

przerwy były i są nadal, nie robie z tego tragedii bo nie są one długie, ale były i są, nie biore sobie z tego z sufitu :)

Ciężko będzie mi teraz (mam totalne braki czasu i nawet na katy wchodzę rzadko) monitorować to zjawisko, ale ok, zaczne zapisywać daty i godziny tych zajść, żebyście sobie mogli to sprawdzić.

Jeszcze raz powtórze - nie jest to nic tragicznego:] ale jest

W pierwszej chwili miałem odpisać, że już kiedyś tak obalaliście moje posty o tej samej treści, więc nie chce mi się podejmować kontaktu..

przerwy były i są nadal, nie robie z tego tragedii bo nie są one długie, ale były i są, nie biore sobie z tego z sufitu :)

Ciężko będzie mi teraz (mam totalne braki czasu i nawet na katy wchodzę rzadko) monitorować to zjawisko, ale ok, zaczne zapisywać daty i godziny tych zajść, żebyście sobie mogli to sprawdzić.

Jeszcze raz powtórze - nie jest to nic tragicznego:] ale jest

Koniecznie to zrób ponieważ tak jak mówię, wiele się zmieniło od pewnego czasu włącznie ze zmianą konfiguracji po naszej stronie. Prawie 100% uptime łącza oraz usług (głównie WWW gdyż na to kładziemy bardzo duży nacisk). Ostatnie awarie są widoczne w panelu rozliczeniowym - jeśli chodzi o porę nocną to 2 razy w lipcu problem w serwerowni. A tak to nic :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności