Skocz do zawartości

Co zrobić w przypadku takiego filtra ?

Witgo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam mały problem ze stroną. Dzisiaj strasznie spadły mi wyniki na 3 frazy. 1 top10 i dwie z top30 spadły zupełnie poza pierwszą setkę. jak wpisuje "fraza www.domena.pl" to na pierwszym miejscu jest moja strona ale nie strona główna tylko podstrony. Na inne frazy pozycja nie spadła. Domena ma już ok pół roku. Ostatnio nic z nią nie robiłem prócz katalogowania. Czy to filtr na te 3 frazy? Co robić dalej? linkować czy się wstrzymać ? Jak z tego wyjść? Dzięki za pomoc

Przedstaw swój Pomysł na biznes i pozyskaj inwestora

PIT online bardziej przyjazny niż e-deklaracje

Szukam inwestora, żeby zrealizować swoje pomysły na biznes

U mnie ciągle jest rotacja, frazy skaczą jak głupie. Raz wskoczy jakaś do pierwszej 10 na np milion wyników pobędzie kilka dni, potem znowu na kilka dni wyskakuje i tak rotuje. Dopiero jak zaczynam używać jakiejś frazy i nią linkuje to jej pozycja staje się stabilna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności