Skocz do zawartości

Faktyczna skuteczność dodawania do WordPress Pulikera i Addera 7?

BlackSEO

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie kierowane jest do posiadaczy któregoś ze skryptów. Jaka jest faktyczna skuteczność systemów jeśli chodzi o bezpośrednie dodawanie do WordPress (wpis od razu pojawia się na preclu - czyli bez moderacji). Proszę o podawanie konkretnych liczb.

Z góry dzięki za odpowiedzi :)

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Nie mogę porównać, bo używam tylko publikera i w sumie nie narzekam. Ale dodanie wpisu to nie to samo co publikacja! Być może jest jakiś myk, który omija moderację, ale ja nie spotkałem się z czymś takim. Tak więc skuteczność dodawania, jak i publikacji w dużej mierze zależy od tego jak przygotujesz materiał do dodania pamiętając, że jest to automat. Po pierwsze, dobrze określić kategorie, do których tekst ma być dodany, żeby nie okazało się, że w większości precli twojego działu nie ma. Po drugie, tekst powinien być porządnie zrobiony i dodany do adekwatnego działu, żeby moderator się nie przyczepił.

Bez moderacji w sumie to chyba mniejszość i przede wszystkim te z niższym PR, choć to takie moje wrażenie i mogę się mylić. I w tych bez moderacji publiker publikuje od razu.

No i jeszcze w publikerze trzeba pamiętać, że w dużej część potencjalnie aktywnych precli publiker nie zrobi automatycznej rejestracji. Trzeba więc ręcznie rejestrować, ale to dość proste: klik na link, wpisanie logonu, mejla i tokena, a resztę robi już publiker.

Dziękuję za te pobieżne informacje, lecz jak pisałem wcześniej prosiłbym jednak o konkretne dane, czyli jak wygląda raport (ilość opublikowanych wpisów) z dodawania do WordPressów bezpośrednio po dodawaniu.

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Pytanie kierowane jest do posiadaczy któregoś ze skryptów. Jaka jest faktyczna skuteczność systemów jeśli chodzi o bezpośrednie dodawanie do WordPress (wpis od razu pojawia się na preclu - czyli bez moderacji). Proszę o podawanie konkretnych liczb.

Z góry dzięki za odpowiedzi :)

Mam trochę precli WP oraz używam addera 6 z zaktualizowaną bazą katalogów, i muszę stwierdzić, że adder dodaje ze 100% skutecznością do niemodyfikowanych Wordpressów (w tym i do moich :)), czasami tylko nie wiem czemu nie wpisuje tytułu artykułu.

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

100% z 10, 20, 100, 500 precli? KONKRETY POPROSZĘ!

W bazie mam dokładnie 1700 precli do których udało mi się zarejestrować (cała baza to kilkanaście tysięcy katalogów) i do których dodaję swoje arty, i które później sprawdzam czy zostały dodane, jeśli chodzi o nie moderowane i niemodyfikowane WP to dodaje z niemalże 100% skutecznością, jeśli chodzi o moderowane to nie mogę tego sprawdzić bo wpisy zatwierdzają w różnym czasie.

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności