Skocz do zawartości

front page 2003

jacekp

Rekomendowane odpowiedzi

Zrobiłem strone w front page. Pracowałem na dnia z 2 miesiace. Duzo połaczen stron z 200 podstron. Radosc trwala krótko. Wszystko dobrze sie wyswietlalo w rozdzielczosci 1024x768. Kupiłem sobie nowego kompa. Teraz wszyskie laptopy sa szerokie i waskie. Moj nie gorszy ma rozdzielczosc 1388x768. Niestety w tej rozdzielczosci strona rozjezdza sie. Tworzyłem ja w warstwach co dlamnie bylo najlatwiejsze. Jak mozna uregulowac je tak by sie wszystko wyswietlalo w kazdej rozdzielczosci wyswietlala sie poprawnie?

Przepraszam poprawilem sie. Mieszkam za granica wiec wiecej angielszczyzny mam tu juz dwadziescia lat niz polskiego.

Pomijajac ten szczegol jak mozna moja strone poprawic?

Cala strona juz zrobiona. Prosił bym kogos kto zna frontpage by poradzil mi.

Raczej tego we FP nie poprawisz. On po prostu tak robi strony. Każda strona wygląda trochę inaczej w zależności od przeglądarki i komputera. W tej chwili najlepiej budować strony za pomocą div + css. Wtedy te różnice są najmniejsze. Niestety nie widzę innej opcji jak, przebudowa strony, co na pewno zajmie Ci trochę czasu. Może podasz adres to powiemy Ci mniej więcej co nie tak.

Zrozumialem dobrze ze to moja wina. Szukam pomocy. Jakie programy byly by najbardziej sensowne i przyjemne ?

Cos czego nie trzeba sie uczyc bo jak sie okarze za 7 lal ze program byl smieszny i zabardzo dziecinny. Potrzebuje cos co mysli zamnie. Czyli program ktory przewyzsza epoke progrmu BIOS.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności