Skocz do zawartości

Strona biura rachunkowego

sliwa007

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

https://www.tadeuszsliwa.pl/

Proszę o ocenę pod względem grafiki, pozycjonowania oraz łatwości w obsłudze. Będę wdzięczny za każde uwagi. Stronka została ustawiona na serwer jakiś tydzień temu, nie jest jeszcze zaindeksowana.

Strony WWW Rzeszów - Serwisy, sklepy internetowe, grafika i wiele innych zapraszam :)

Poradnik tworzenia stron internetowych - czytać i komentować :)

Projektowanie ogrodów Kraków

Czegoś takiego bardzo nie lubię:

Na naszej witrynie dostępne są również usługi takie jak:

* Kalkulator wynagrodzeń (kalkulator netto, kalkulator brutto)

* Kalkulator odsetek

* Kalkulator ryczałtu

... gdzie one? Znalazłem link, ale prowadzi na money.pl, więc:

- albo coś przeoczyłem (jeżeli tak to proszę o wskazanie mojego przeoczenia),

- albo osoba przygotowująca tekst się pomyliła,

- albo chwalicie się pracą wykonaną przez inne osoby.

Błędy graficzne można wybaczyć jeżeli nie rażą (gusta bywają różne) ... przypisywania sobie zasług innych uważam, że trzeba krytykować :) To tak jakbyście napisali na stronie, że "Na naszej witrynie dostępna jest szczegółowa mapka świata" - link do Google Maps przecież jest ;)

Pozdrawiam :)

To jest informacja że jest dostęp do tych kalkulatorów, może faktycznie źle sformuowane, a pozatym jak klikniesz w linka to przechodzi wyraźnie na money.pl (gdzie jest ich logo i dostęp do całego serwisu) i użytkownik widzi że to inna strona więc nie wiem czy to jest przypisywanie sobie jakiejś pracy ? ...

Strony WWW Rzeszów - Serwisy, sklepy internetowe, grafika i wiele innych zapraszam :)

Poradnik tworzenia stron internetowych - czytać i komentować :)

Projektowanie ogrodów Kraków

"...Pracowników tego biura rachunkowego cechuje młodość, duży zapał do pracy, a także duże doświadczenie Szefa - Tadeusz Śliwy..."

takie troche masło maślane. Z tego wychodzi że jesteście młodzi , zapaleni do pracy a doświadczenie ma tylko Właściciel bo szef jest na "jajach".

"... Od szeregu lat biuro posiada w ciągłej obsłudze kilkadziesiąt podmiotów gospodarczych..."

od wielu lat, brzmiało by chyba lepiej

"... Naszą firmę wśród biur rachunkowych wyróżnia przede wszystkim szeroka oferta, owocna praca oraz wieloletnie doświadczenie..."

Argumenty, ktore nie przekonują mnie do skorzystania z Waszych usług

To tylko moje uwagi, ale mogę się mylić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności