Skocz do zawartości

domena w filtrze od ponad 2 lat.. co zrobic

maxbmx

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nie komercyjny serwis, ktory jest w "filtrze" od ponad 2 lat na wszystko.. masakra.

nawet jak wpisuje dokladne title to nie wyskakuje w google,

dopiero jak wpisze domena.pl to jest.

co z tym zrobic?

sorry zły dział, moze ktos przeniesc?

Prosty CRM online dla małych firm - https://minicrm.pl/ - Sprawdź teraz!

Opcji jest kilka:

1. znając przyczynę, możesz ją poprawić, tak aby przyczyną filtra już nie była ... a następnie zgłaszasz stronę do ponownego rozpatrzenia (teoretycznie to się odnosi do bana i wyindeksowania strony, ale kilku osobom pomogło takie zwrócenie uwagi na stronę),

2. możesz tak jak pisze Yeden zrobić stałe przekierowanie na nowy adres ... przejdzie moc linkowania lecz bez filtra (przynajmniej w większości przypadków tak jest),

3. drastyczna zmiana strony - kod, grafika, zawartość - praktycznie stworzenie nowej strony i zwrócenie na nią uwagi (add URL w Google - bo delikatnie ma być, lekkie linkowanie, prośba o ponowne rozpatrzenie strony).

Ogólnie chodzi o taką modyfikację żeby filtr się już nie mógł dalej kleić :)

Pozdrawiam ;)

Sam mam jedną strone w filtrze od niecalych 2 lat , kiedys google walneło hurtem filtr na wiele stron, które pospadały na miejsca od 41 do bodajze 60 , jedenemu z użytkowników strony wyszly po dwóch latach https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=100807 może warto jeszcze troche poczekac ?

ja mam w filtrach ze 30 domen od pamiętnej zafundowanej czystki w 2009 ... zero stresu można je bdb wykorzystac :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 2 tygodnie później...

daj linka do strony to bedziemy szukac ewentualnych przyczyn, moze to jakas pi*****a... ostatnio dostalem filtr na strone klienta, który zażyczył sobie w stopce kolor czcionki bardzi zblożony wręcz zlewający się z tłem. i wyszlo na to że chcemy tam jakies slowa kluczowe przemycic, zmiana koloru, zgloszenie do G i pomoglo... po kilku dniach strona wrocila na miejsce

Kąty Rybackie

sklep z narzędziami - sklep YATO

narzędzia YATO - 24usb.pl sklep internetowy

• 4 miesiące temu...

Witam wszystkich :P,

mam podobny problem. Filtr od ~1,5 roku.

Domena:

https://www.najezykach.pl/ i https://ksiegarnia.najezykach.pl/

Od stwierdzenia filtra optymalizowałem kod zgonie z uwagami web master tools i kilka razy zgłaszałem do rozpatrzenia. NIC nie pomogło.

Ostatnio zakupiłem domenę na-jezykach.pl.

Czy zrobienie 301 z najezykach na na-jezykach.pl może spowodować przeniesienie filtra z jednej domeny na drugą ?

jak będziesz uzywał SWL-i do pozycjonowania to długo nie wyjdziesz z tego filtra.

proponuję zrobić porządne zaplecze, zdobyć nieco tematycznych linków z silnych for/stron i może wyjdziesz.

I zaprzestać uzywania SWLi dynamicznych ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

to może inaczej...

Jak sprawdzić czy w ogóle jest na daną stronę filtr?

Czy za powtarzanie w treści strony zbyt wielu słów kluczowych może być jakikolwiek filtr?

pisze o tym bo już dość długo "dziubię" frazę regionalną zdjęcia ślubne Lublin i wiąż lipa....

może przesadziłem w treści...?

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Czy za powtarzanie w treści strony zbyt wielu słów kluczowych może być jakikolwiek filtr?

zabronione - filtr a czasem ban

Zgredzie zerknij na moją stronę swoim fachowym okiem :)

czy powinienem "wyczyścić" nieco tę treść?

Wywalić te nagłówki, bo jak na razie ogrom pracy a ta stronka nie może się wbić wyżej niż 8-10 pozycja....

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

jak będziesz uzywał SWL-i do pozycjonowania to długo nie wyjdziesz z tego filtra.

proponuję zrobić porządne zaplecze, zdobyć nieco tematycznych linków z silnych for/stron i może wyjdziesz.

I zaprzestać uzywania SWLi dynamicznych ...

Witaj, no właśnie, strona była w taki sposób pozycjonowana (SWL) od ładnych paru lat. Wcześniej nie było filtrów ale teraz są. Niestety nie wiem w jaki sposób (i cz można) wywalić stronę z tych systemów. Nie ja byłem pozycjonerem i obecnie nawet nie wiem w jaki sposób strona była wcześniej pozycjonowana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności