Skocz do zawartości

internet + telefon - gdzie?

Eldoka

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzie najlepiej mieć telefon + internet przy założeniu, że z telefonu rzadko korzystamy i głównie są to połączenia przychodzące.

Wystarczy stabilne łącze 2 mb/s lub podobne.

Co polecacie?

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

może net z VoIPem ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

voip wychodzi bardzo dobrze. 0 abonamentu, 0 instalacji, kilka groszy za minutę rozmowę na stacjonarne, fax2email, email2fax. Jeżeli nie chcesz mieć cały czas włączonego komputera to słuchawkę kupisz już za nie wiele ponad stówkę.

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

Jeśli masz możliwość podłączenia jakiegoś neta z kablówki (typu chello), to bierz się za niego. Do tego telefon VOIP (polecam Freeconet) i wyjdziesz na tym możliwie najlepiej.

Jeśli nie masz, musisz skorzystać z czegoś po linii telefonicznej, najtaniej chyba wychodzi Orange Freedom + telefon, ale tutaj akurat ceny są bardzo zbliżone do Netii.

Ja w tej chwili mam pakiet w sieci kablowej i jestem zadowolony. Ale najprawdopodobniej przeniosę się do Dialogu. Cenowo dobrze stoją. Teraz jest chyba jakaś promocja i 1MB można mieć za 30zł miesięcznie chyba przez pół roku a potem coś koło 80zł. Wyższe prędkości są niewiele droższe. Do tego dochodzi telefon z 30 minutami (tutaj nie jestem pewien).

Jeżeli idzie o jakość to z tego co wiem to chyba jest OK. Znajomi którzy mają Dialog nie narzekają - przynajmniej w Legnicy tak jest. Nie wiem jak w innych miejscowościach.

Starannie moderowany Katalog stron - PR4

Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1

----> aplikacje Facebook <----

Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności