Skocz do zawartości

Ban

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
bo by poleciało wszystko po IP

Nigdy nie banują po IP, uwierz mi :)

jak Ty tak mowisz to jestem sklonny ... uwierzyć :)

edit: poleciała na SEDO

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

więc jest jakaś akcja czyszczenia zakrojona na większą skalę, może chcą zrobić update PR i nie chcą liczyć rzeczy niepoliczalnych :)

Zdaje się, że robią duże porządki ostatnio - zdejmują stare filtry, banują co mają zbanować. Zapewne dlatego nie było jeszcze apdejtu.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

ciekawostka ... mam domene zbanowaną ... ale poddomeny działają :|

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

myślę że problemem jest stosowanie niewłaściwych, nietematycznych SWL

bo tematyczne takie jak gotlink i seomatik są white hat i nie powodują banów ani filtrów, co potwierdza firma google

a spamerski system emituje np. na stronie o bankach link do masarni

Dziwne, bo w e-weblinku mam jakieś 200 stron i mają się całkiem dobrze. Jeżeli chodzi o bana - powinien być nakłady za wysuwanie tego typu teorii :)

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

jeśli banan był za SWL to był tam stały SWL nie dynamiczny, jeden z wiodących na rynku :)

@Fikas: nie tak głęboko jakbys chciał :P

W mojej opini jest to ban za MFA, jak znam życie za dużo kasy wyciągałeś z reklam co im się nie spodobało ;)

Nawet nie wiesz co to za strona, nie mam i nei prowadzę żadnego MFA wiec skąd możesz wiedzieć :)

Ostatnio chłopcy z Google zbanowali mi unikatową stronę podpiętą pod statlinka. Jak oni mogli ;) Zbanowali też katalogi na Seokatalogu (bez swl w stopce), easydiry z 3 linkami wychodzącymi i trochę zaplecza innej maści. Całe szczęście że Webmini (ver 2) postawiony na free domenie trzyma się nieźle!

Treningi WattUp.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności