Skocz do zawartości

Facebook

inkubatory

Rekomendowane odpowiedzi

twitter jest też o tyle dobry, że to co na nim się pisze, można też wykorzystać na np blipie, flakerze, buzzie, itp, wystarczy trochę poustawiać sobie konta. Polecam też https://twitterfeed.com jak ktoś ma sensowne kanały rss

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

• 4 tygodnie później...

nic nie dają... mam kilkanaście kont społecznościowych gdzie są bardzo rozbudowane np. na youtubie mam 500 filmów, pod każdym filmem link dodatkowo każdy film rozesłany do ok 7 innych serwisów video (z tym samym linkiem) + 2-5 zwykłe społecznościówki i z punktu widzenia podnoszenia w ten sposób wyników w google to nie ma sensu... chociaż ci google pokaże do-follow od youtuba. Z mojego doświadczenia wiem, że social media to najgorszy sposób na podnoszenie wyników, ja używam tylko do generacji trafficu, ponieważ google wrzuci ci filmiki do wyników na słabe frazy na 1 stronę więc to jest ok do longtail, ale nic poza tym. Efekty w porówaniu do wyników bardzo marne. Jak chcesz porozsyłać za darmo do wielu serwisów to polecam tubemogule.com masz tam limit wysłanych filmów we free koncie ale wystarczy na test, tylko pamiętaj by nie używać polskich znaków bo ci krzaki do wyników wrzuci z np metacafe. I lepiej aby filmik był wartościowy inaczej po miesiącu zniknie z wyników.

Zarabiaj na wyświetleniach reklam - wszystkie serwisy akceptowane

Ja obserwuje pewien przykład...na frazę " niezależność finansowa".. od długiego czasu pewne filmiki oscylują tam w okolicach miejsca. Racja ,ze nie ma dofollow..

Ale jak film dobrze zrobiony to zacheca by"zobaczyć więcej" w linku w stopce.

A swoja drogą..czy to prawda ,że dla google video stoi wyżejw hierarchi bo ostatnio jakis taki glupotyzm słyszałem...

Swoja droga ciekawe jak taka ważnośc jest zczytywana..odwiedziny czy linki do video..

odwiedziny odpadają bo klikać samemu mozna albo robota ustawić...wiec chyba linki ")

Pozycjonowanie i Audyty stron : Largo.Pro

Blog: Zwiększaniu ruchu i Konwersji na stronie : RafalBorowiec.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności