Skocz do zawartości

Pozycjonowanie stron po angielsku

seomaster

Rekomendowane odpowiedzi

To był tylko przykład moich działań jakie mam zamiar robić.

Chodzi głównie o to że mimo iż tematyka moim fraz może nie koniecznie będzie niszowa to będę starał się przebić w jakiś zwrotach/mniej popularnych sformułowaniach. Nie zamierzam walić z grubej rury w najbardziej odpowiednie słowo kluczowe tylko takie poboczne które też odpowiadają tematyce.

Wydaje mi się, że najlepszymi słowami, które dobrze podsumują cały ten wątek, będą - jeśli nie spróbujesz to się nie dowiesz. Jak to się zwykło mawiać, najlepiej uczyć się na własnych błędach. Pamiętaj, aby za jakiś czas napisać, jak Ci idzie z Twoim projektem i czy założenia, które sobie postawiłeś zostały spełnione.

Pozdrawiam.

Pozycjonowanie stron na rynku anglojezycznym jest wg mnie latwiejsze bo masz duzo wieksze mozliwosci. Polecam pisanie artykolow do najlepszych article directories, czyli ezinearticles.com, articlesbase.com, goarticles.com, ideamarketers.com itp. Google szczegolnie lubi ezinearticles ale tez jest to bardzo wybredny katalog artykulow bo wszystko sprawdza fizyczna osoba a nie komputer. (Tu masz dobry link z lista Top 50 https://www.vretoolbar.com/articles/directories.php. Do tego dochodza strony web 2.0 squidoo, hubpages i wiele innych. Jest tez wiele forów (tak to sie pisze ?), blogow do-follow na ktorych mozesz komentowac i zamiescic link. Popularna metoda tez jest social bookmarking, czyli dodawanie strony do serwisow typu digg.com.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności