Skocz do zawartości

Dziwny test e-weblink

fobi

Rekomendowane odpowiedzi

Test jest jaki jest, raczej do góry nie pójdzie.

650 000 punktów to jest dużo

Pozycja na dzisiaj: 30

ilość pobrań: 181,878

ilość back linków według yahoo: 595 (LD), czekamy na update

Domena jest moja, nie używana od roku? Ale w serpach sobie siedzi.

To nie jest test na wyjście z filtra, raczej bym się mocno zdziwił.

Skąd wiem, że została zafiltrowana - właśnie ten test to udowodni.

WebHostingTalk.pl - wszystko o webhostingu

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam na tę frazę domenę TOP 10 - miała podobny filtr, siedziała tam, gdze Ty dziś. Myślałem, że to nie filtr, bo zawsze uważałem ,że jak się ma filtr to się wypada poza TOP 30. Wyszała sama po 3 miesiącach. Domena nawet nie była dotknięta e-webem.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

Test ciekawy, rzadko zdarzaja sie takie testy gdzie ktos dowala tyle punktów i podaje wszystkie informacje zwiazane ze strona, informuj na bieżąco :D

póki co 2 oczka w dół, ale to o niczym nie świadczy, zobaczymy za pare dni :)

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

fobi czemu myslisz ze jest zafiltrowana ? byl top i nagle spadek ?

Z pierwszego postu:

2. domena www.aviao.pl, kiedyś top20 na "bilety lotnicze", top3 na "tanie linie", "tanie linie lotnicze"

3. od długiego okresu czasu na pozycji w okolicy 30 pozycji - ostatnie 3 miesiące

Mam na tę frazę domenę TOP 10 - miała podobny filtr, siedziała tam, gdze Ty dziś. Myślałem, że to nie filtr, bo zawsze uważałem ,że jak się ma filtr to się wypada poza TOP 30. Wyszała sama po 3 miesiącach. Domena nawet nie była dotknięta e-webem.

Domena została najpierw zafiltrowana e-weblinkiem i teraz użycie go nie powinno pomóc.

Wydaję mi się, że lepsze efekty daje stopniowe zwiększanie punktów.

Patrz wyżej, nic nie da.

fobi czemu myslisz ze jest zafiltrowana ? byl top i nagle spadek ?

Patrz wyżej :)

Test ciekawy, rzadko zdarzaja sie takie testy gdzie ktos dowala tyle punktów i podaje wszystkie informacje zwiazane ze strona, informuj na bieżąco :)

póki co 2 oczka w dół, ale to o niczym nie świadczy, zobaczymy za pare dni :)

Świadczy, a będzie jeszcze gorzej (na 90%)

Pozycja na dzisiaj: 30 (ręcznie 31)

ilość pobrań: 220,600

ilość back linków według yahoo: 1340 (LD)

Niestety musiałem przeznaczyć trochę punktów na inne zadania i liczba przydzielonych spadła do 400k, postaram się dzisiaj uzupełnić.

Test to tzw. "napierdzialanie rotacyjnym" więc cel to tylko test, nie zależy mi na wyciągnięciu tej domeny z filtra przynajmniej tą metodą.

Jeśli domena jest zafiltrowana, a podejrzewam że jest to przyłożenie takiej ilości pkt będzie skutkować kolejnymi spadkami. Test będzie ciekawy jak przestaniesz codziennie pisać o wynikach, a napiszesz za 3 m-ce i pół roku na jakich będzie pozycjach. Jest możłiwośc że po kilku miesiącach wyjdzie z filtrów i skoczy w górę.

Odwrotny efekt mimo podlinkowania często jest właśnie wynikiem filtra.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Cytuje: domena www.aviao.pl, kiedyś top20 na "bilety lotnicze" , teraz jest top30 wiec raczej nie ma mowy o filtrze na ta fraze.

A moze wniosek o ponowne rozpatrzenie w momencie trwania testu :)

Zapraszam po darmowe 10.000 pkt na start w Seomatik.pl
120x60.gif

Cytuje: domena www.aviao.pl, kiedyś top20 na "bilety lotnicze" , teraz jest top30 wiec raczej nie ma mowy o filtrze na ta fraze.

Filtrów jest dosyć dużo, dla mnie ta domena ma filtr na frazę i ten test raczej to pokaże. Jest on związany a) z rotacją :) z weblinkiem c) mała ilością root domains

A moze wniosek o ponowne rozpatrzenie w momencie trwania testu :D

Zastanawiam się czy nie przywalić dla testów w nią xrumerem, akurat ciekawy pierwszy raz.

P.S. test nie ma na celu zdyskredytowanie weblinka, korzystam z tego narzędzia codziennie z bardzo dobrym skutkiem. Ma on pokazać właśnie jak mocne jest to narzędzie jeśli nieumiejętnie się je stosuje*.

*tak, na własnych domenach robię eksperymenty typu dzisiaj 1mln punktów jutro 1000, które często prowadzą do filtrów (nigdy do banów).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności