Skocz do zawartości

Kiedy linki?

SkiDivPL

Rekomendowane odpowiedzi

Od pewnego czasu dodaję linki do katalogów zarówno ręcznie jak i automatem.

Na dzień dzisiejszy jest to ok 2000 wpisów i duża część z tych wpisów jest zaindeksowana w google.

Jednakże praktycznie nie obserwuję wzrostu backlinks w yahoo, i tutaj moje pytanie. Po jakim czasie będą widoczne linki zwrotne do pozycjonowanej domeny?

Wyjazdy na narty z klubem Ski-group to gwarancja udanej zabawy.

Polecamy Forum narciarskie, dla ambitnych narciarzy

Po jakim czasie będą widoczne linki zwrotne do pozycjonowanej domeny?

Po 3 dniach albo po miesiącu. Albo za godzine. Nie da sie na podstawie tak szczatkowych informacji tego oszacowac, podlinkuj te wpisy a napewno beda widoczne szybko

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Po jakim czasie będą widoczne linki zwrotne do pozycjonowanej domeny?

Po 3 dniach albo po miesiącu. Albo za godzine. Nie da sie na podstawie tak szczatkowych informacji tego oszacowac, podlinkuj te wpisy a napewno beda widoczne szybko

Jak juz powiedziałem duża część wpisów w katalogach jest już zaindeksowana. Skoro nie widać backlinks z tych wpisów to dlaczego sądzisz że będzie widać nowe linki wskazujące na te wpisy?

Yahoo Back Links nie są aktualizowane z taką samą częstotliwością i w takim samym tempie, jak wyniki wyszukiwania Google.

Od pewnego czasu dodaję linki (...) Po jakim czasie będą widoczne linki zwrotne do pozycjonowanej domeny?

Za jakiś czas. Niestety ciężko odpowiedzieć bardziej precyzyjnie. Czasem się czeka kilka tygodni, czasem kilka dni.

Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl

Proszę o kontakt na PW.

Jeśli chodzi o stronkę to jest tragiczna, ale jeśli chodzi o pająka google, linki różnie, musisz czekać aż się pojawią jak ich nie dopalasz mogą się nie pojawić nigdy, jak je dopalasz również nigdy, nie ma jakiejś odpowiedzi konkretnej.

Nie prosiłem tutaj o ocenę strony, jak widać jednym się podoba a innym nie, lecz to nie ma absolutnie wpływu na ilość linków z katalogów :)

Wpisów nie dopalam linkami, a tylko pinguje wpisy i raporty.

Czytaj ze zrozumieniem, ja nie oceniłem Twojej strony pod względem użytkownika, tylko pod względem tego co widzi google i co dla niego jest dobre.Ale jak nie chcesz korzystać z rad Twoja sprawa.

Linki w katalogach się nie indeksują w ten sposób że dodasz i już google widzi. To jest dużo więcej pracy, podlinkuj wpisy i będziesz widział dużo lepsze efekty.

Tak teraz spojrzałem i google nie ma za bardzo czytać na Twojej stronie więc pozycjonowanie będzie bardzo, ale to bardzo trudne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności