Skocz do zawartości

swl - jaki wybrać ?

bybek5

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym się dowiedzieć od bardziej doświadczonych forumowiczów, z jakich dostępnych stałych swli korzystają.

Sam posiadam niewiele (bo jedną stronkę) pod Statlinka. Jestem teraz w trakcie przygotowywania nowej stronki z unikalną treścią (ok. 50 podstron) pod swl. Zastanawiam się czy znowu podpiąć na niej Statlinka czy może skorzystać z innej oferty, np. seomatik. Co zrobić? Nie wiem jak wygląda sprawa przyznawania ilości punktów (tzn. w jakim swlu więcej punktów otrzymam).

ZielonyKatalog PR 4 - tylko 3,76PLN (2,50).

Limey.pl - katalog stron (2,46PLN (1,50)  || 0-z.pl - artykuły do przedruku.

bybek5 To zależy od tego po kiego ci ten swl potrzebny czy sam nim coś będziesz pozycjonował czy chcesz pohandlować punktami.

Jak dla siebie to jaki obierasz model pozycjonowania? Generalnie link to link a link stały to link stały :D generalnie zależy od trudności fraz. Najlepiej napie... wszystkim jak leci.

gotlink, seomatik, e-weblink ....

Nie wybieraj zadnego. Jesli juz musisz to np . statlink gold.

GOLDa powiadasz? Cos mi sie wydaje ze IT nasprzedawal blastów i teraz moze sobie pozwolic na placenie za pijar

Zapraszam po darmowe 10.000 pkt na start w Seomatik.pl
120x60.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności