Skocz do zawartości

Serwis Muzyczny www.exnuta.pl

ecluby

Rekomendowane odpowiedzi

wygląd nie jest aż tak ważny, content się liczy przede wszystkim :) Dbaj o niego a będzie dobrze.

Darmowa templatka? Każdy od czegoś zaczynał. Ja swoje pierwsze strony pamiętam na darmowym serwerze 60free od OVH, jeszcze za czasów szkoły podstawowej :). Jeżeli serwis się zwróci (bo napewno masz jakiś plan jak na nim zarobić, wyjść na czysto) to wtedy możesz pobawić się grafiką.

Taka nasza-klasa, ich pierwsze layouty nie były powalające, w miarę popularności, zaczęli się bawić, czy na lepsze, czy na gorsze, nie mnie to oceniać, fakt faktem, że jak na startup nie jest źle. :)

Błyskawice z logiem mi się podobają. Jakoś tak zwróciły od razu moją uwagę.

dziękuje za opinie co do grafiki to oczywiście że będzie zmieniana aktualna wersja to beta i oczywiście bazuje się na darmowej templatce z leksza przerobionej mianowicie więcej niż trochę no ale pomijając ten fakt , bardziej mnie interesowało czy taka wizja ma sens i czy idzie taką o to stronę wy pozycjonować jak to wygląda od tej strony .

Mi się ta strona kompletnie nie podoba.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności