Skocz do zawartości

Jaką przeglądarkę www używacie do moderowania katalogów?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opera w moim odczuciu strasznie zżera kompa.

Ekhm? Dziwne, używam Opery bez wyłączania nawet 12 godzin i nie ma najmniejszych problemów z mb :) Czego nie mogę powiedzieć o ff, którego co jakiś czas trzeba resetować, bo nawet pare gb ramu się wkurza.

Ja osobiście używam FF. Kiedyś używałem opery pod linuksem ale były problemy z fleszem itepe więc przerzuciłem się na FF. No a teraz już mam tak FFa skonfigurowanego, że brakłoby mi czasu na konfigurowanie Opery :) Chromea używam tylko jak dostane bana na wyszukiwarkę od google :D

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

Ja korzystam od chyba 6 lat z Opery

Podbijam - od 1998 ;) Alternatywami były IE4 i Netscape 4 :)

Czasami korzystam też z K-Meleona (bo bardzo szybki i lekki), ew. z Flocka (bo obsluguje prawie wszystkie firefoksowe wtyczki). Najczęściej jednak właśnie Opera.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności