Skocz do zawartości

[sprzedam] artykuły, unikalne!

dk_pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam do sprzedania trochę artykułów. Wszystkie unikalne. Mogę podesłać jedynie fragmenty tekstów także nie proście mnie o całe teksty.

telefony komórkowe - teksty ogólne : 20 tekstów, każdy 800 znaków ze spacją - teksty powiązane tematycznie

znakomicie nadają się na zaplecze.

mechanika samochodowa - teksty ogólne : 20 tekstów, każdy 800 znaków ze spacją - teksty powiązane tematycznie

znakomicie nadają się na zaplecze.

pozycjonowanie - teksty ogólne : 33 teksty, każdy 800 znaków ze spacją- powiązane tematycznie, różne tematy np.

Pozycjonowanie stron, Ustalanie pozycji, Statystyki strony, Domena z wysokim pagerank, Pomoc przy pozycjonowaniu i

inne.

--------------------------

słowo kluczowe linkujące: hosting - 15 tekstów - 2,3 razy fraza w tekście, frazy pogrubione. teksty idealne jako

precle lub teksty zapleczowe.

słowo kluczowe linkujące: hosting stron - 15 tekstów - 2,3 razy fraza w tekście, frazy pogrubione. teksty idealne

jako precle lub teksty zapleczowe.

słowo kluczowe linkujące: hosting stron internetowych - 15 tekstów - 2,3 razy fraza w tekście, frazy pogrubione.

teksty idealne jako precle lub teksty zapleczowe.

teksty ogólne o hostingu: 5 tekstów, 1000 znaków bez spacji, wszystkie powyższe frazy w tekście, frazy pogrubione.

Propozycje cenowe proszę podsyłać na mail dawidkadziela@gmail.com

istnieje możliwość sfinalizowania transakcji przez allegro. posiadam konto w mbanku i pekao sa.

Import pojazdów z Usa do Polski. Sprowadzanie aut z Usa jeszcze nigdy nie było tak proste!

Najlepsze samochody z Ameryki. Auta z Usa dostępne dla Polaków!

Typy bukmacherskie, dzięki którym zaczniesz wygrywać! Tylko u nas najlepsze typy w sieci!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności