Skocz do zawartości

problem z wejsciem na stronę z google

mol

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam 3 strony zaindeksowancyh w top20 na wybrane hasła, na pierwszej z nich jak wchodzę bezposrednio na stronę z wyników wyszukania ładuje mi się poprawnie adres url i przekierowywuje mnie na stronę, natomiast na dwóch pozostałych gdy chce wejść na stronę bezposrednio z wyników wyszukania przekierowywuje mnie na adres: https://ns2.showyourskiddem.com/main.php?h=xxxxxxxxxxxxxxxx , gdy chce wejsć na strone wpisując bezposrednio adres url strona ładuje się bezposrednio. Adresy dns są przypisane prawidłowo, domeny sa opłacone. Proszę o porady jeśli ktoś bedzie znał przyczynę tak dziwnego zachowania się google.

Musisz wiedzieć, że napisanie dobrego CV i Listu Motywacyjnego nie jest łatwą czynnością.

natomiast na dwóch pozostałych gdy chce wejść na stronę bezposrednio z wyników wyszukania przekierowywuje

Miałeś włamik na stronę i ktoś Ci dokleił jakiś kod. Przykładowo nie tak dawno był dziura w vBSEO i w ten sposób zostało załatwionych tysiące serwisów.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

oj tam zaraz włam, równie dobrze może być mało bezpieczny klient ftp i trojan na kompie i efekt ten sam

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Jeśli byłoby przekierowanie to przekierowywałoby mnie jakbym też bezpośrednio wchodził na nią wpisując adres do przeglądarki.

Raczysz żartować. To właśnie tak ma być - przekierowanie tylko z wyników wyszukiwania. Ktoś kradnie Ci klientów, a Ty nic o tym nie wiesz.........

No i mała uwaga szybko to napraw, bo grozi Ci za takie 'praktyki' BAN od googla.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Dobrze że to w miarę szybko naprawiłeś.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

• 2 tygodnie później...

mol

Czy możesz napisać gdzie ewentualnie można szukać tego pliku? Mam taki sam problem na jednej z domen. Z góry dzięki za info.

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności