Skocz do zawartości

Dlaczego stawiacie katalogi?

Tomaan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
moderowany + bezpłatny - 30-60 minut

moderowany + płatny - 5 - 10 minut

razy 15 katalogów daje ... :)

Zatem każdy posiadacz moderowanych katalogów jeśli nie ma ludzi od moderacji, to prędzej czy później czyni swój katalog płatnym. Jeśli i to nie pomaga w tym, by się wyrobił z moderacją, podnosi opłaty za dodanie strony :)

Najlepiej żeby były płatne i nie przyjmowały wpisów nie ? :) Hehe

A tak swoją drogą to pewnie katalogujesz swoje stronki, generalnie mieć cały katalog na własność jest jeszcze lepiej. Ale słuchaj Zgreda, on ma w tym niezłe doświadczenie :)

Lagaty to ma Lukas :) W zasadzie to tacy najbardziej katalogowi tutaj są zgred, lukas, neon, mks i generał. W takiej kolejności.

Z tym, że zgred najdłużej się w to z dobrym skutkiem bawi i nie postawił wszystkiego w jedno poletko na jednym skrypcie :)

a ja stawiam, bo mi się nudzi :) i przy okazji mam usprawiedliwienie, jak za dużo w necie siedzę, zamiast z moją narzeczoną :)

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

ja mam hobby :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ja pierwsze stawiałem bo chciałem pokazać, że można do zwykłych skryptów wdrożyć fajną grafikę. Później się bawiłem w modyfikacje, żeby PHP utrwalić, teraz stawiam różne katalogi głównie pod zaplecze żeby linkować dobre stronki stałymi linkami, a przy okazji linkować dalsze zaplecze. Spirala się nakręca i coraz więcej tego jest... Apetyt rośnie w miarę jedzenia, iglesu podał tych którzy to wiedzieli znacznie wcześniej i potrafili wykorzystać, teraz z tego mają profity $$$.

PS. Iglesu zapomniałeś do listy dodać Rainera :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności